Τι προβλέπουν τα ζώδια για το 2021
Τι προβλέπουν τα ζώδια για το 2021


Κριός
Συγχαρητήρια! Φαίνεται ότι το 2021 είναι η χρονιά σας, όσον αφορά την καριέρα και τα οικονομικά σας. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στα ελεγχόμενα ρίσκα που είστε διατεθειμένοι να πάρετε. Με λίγη προσοχή στο πρώτο τρίμηνο, που δείχνει συννεφιασμένο, θα ξεπεράσετε και κάποια οικογενειακά θέματα που ίσως σας ταλαιπωρήσουν. Τυχερός μήνας ο Γενάρης, που φέρνει μια πρώτη γεύση όσων μπορείτε να απολαύσετε μακροπρόθεσμα.

Ταύρος
Από οικογενειακής πλευράς, το 2021 θα είναι μια ήσυχη χρονιά χωρίς αναταραχές – το στοιχείο σας, δηλαδή. Κοινωνικά, να είστε έτοιμοι για την αναζωπύρωση μιας τουλάχιστον παλιάς φιλίας. Κάπου στο τρίτο τρίμηνο, ίσως σας παρουσιαστεί μια νέα επαγγελματική πρόταση την οποία πρέπει να πάρετε πολύ σοβαρά. Αντιθέτως, μείνετε μακριά από «ευκαιρίες» που μπορεί να σας εκτροχιάσουν οικονομικά. Τυχερός μήνας ο μακρινός Δεκέμβρης, γι’ αυτό… υπομονή!

Δίδυμος
Τους πρώτους μήνες του 2021, καλό είναι να μην κάνετε οικονομικά ή άλλου είδους ανοίγματα γιατί η συνέχεια του έτους αναμένεται απρόβλεπτη. Ένα πράγμα για το οποίο δεν πρέπει να ανησυχείτε είναι η υγεία σας. Ένα άλλο είναι οι προσωπικές σας σχέσεις που θα βγουν πιο δυνατές από όλη αυτήν την περιπέτεια. Τυχερός μήνας ο Αύγουστος, που αναμένεται ξέγνοιαστός και γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις.

Καρκίνος
Αν περάσατε το 2020 προσπαθώντας για το καλύτερο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, τη νέα χρονιά θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Μην επαναπαυθείτε όμως, γιατί οι κακοτοπιές δεν έχουν τελειώσει. Αφιερώστε ένα σημαντικό μέρος της προσοχής σας στις οικογενειακές σχέσεις και τη φυσική σας κατάσταση. Τυχερός μήνας ο Σεπτέμβρης, όταν θα βρείτε την ηρεμία και το θάρρος που χρειάζεται για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Λέων
Όσο αισιόδοξα και αν βλέπετε τον χρόνο που έρχεται, καλό είναι να έχετε κατά νου ότι είναι μια περίοδος που δεν ευνοεί τις νέες επενδύσεις, σε οποιοδήποτε επίπεδο: οικονομικό ή συναισθηματικό. Επενδύστε καλύτερα σε ότι γνωρίζετε, τη δουλειά και την οικογένειά σας, κι ας πάτε κόντρα στη ριψοκίνδυνη φύση σας. Τυχερός μήνας ο Φεβρουάριος που κρύβει για εσάς αρκετά ευχάριστα νέα και πολύ ποιοτικό χρόνο με εκείνους που αγαπάτε.

Παρθένος
Σίγουρα βιάζεστε να βγείτε απ’ το λούκι του 2020, όπως όλοι μας, αλλά αυτό δεν μοιάζει εφικτό πριν το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Τουλάχιστον, η αναγέννησή σας θα ξεκινήσει με ένα ταξίδι που θέλατε να κάνετε από καιρό και τη διάλυση μιας συνεργασίας που σας κρατούσε πίσω στα σχέδιά σας. Τυχερός μήνας ο Αύγουστος, που θα σας βρει στην καλύτερη φόρμα σας, σωματικά και πνευματικά, έτοιμους να σώσετε μια χαμένη διετία.

Ζυγός
Μετά τον πολύ ποιοτικό που περάσατε με την οικογένειά σας το 2020, το ‘21 αναμένεται ιδιαίτερα ευνοϊκό για τις συζυγικές σας σχέσεις. Αυτό θα σας δώσει φτερά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας βήματα και θα σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή μόνο γιατί η υγεία σας μπορεί να σας προβληματίσει… Τυχερός μήνας ο Απρίλιος, που όμως κρύβει μια παγίδα την οποία πρέπει να αποφύγετε.

Σκορπιός
Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, όμως το ‘21 αναμένεται να ανακάμψουν αργά, αλλά σταθερά, χάρη στην καλή διάθεση και τις σωστές επιλογές σας. Στο σπίτι, πάλι, οι ραγδαίες αλλαγές που έφερε το ‘20 θα επηρεάσουν και τη νέα χρονιά, αναγκάζοντάς σας να τις αποδεχθείτε για να μην διαταράξετε την οικογενειακή ηρεμία. Τυχερός μήνας ο Οκτώβριος, ο μήνας που οι θυσίες σας θα αποδώσουν καρπούς.

Τοξότης
Το 2020 ήταν η πιο στάσιμη χρονιά της ζωής σας, αλλά σίγουρα μαζέψατε αρκετή δημιουργικότητα και ενθουσιασμό, τα οποία θα σας βοηθήσουν να πάρετε την τύχη σας στα χέρια σας τη νέα χρονιά. Αν δεν το κάνετε, τότε έχετε μπροστά σας ακόμη μια «νεκρή» σεζόν. Αν κινητοποιηθείτε θα δείτε βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα αποτελέσετε έμπνευση για τα παιδιά σας. Τυχερός μήνας ο Ιανουάριος – ο μήνας των μεγάλων αποφάσεων.

Αιγόκερως
Αν μάθατε κάτι απ’ την περσινή χρονιά είναι πως δεν ελέγχετε τον χρόνο και δεν πρέπει να αναλώνεστε σε μάταιες προσπάθειες να το πετύχετε. Αλλάξτε ρώτα, λοιπόν, και πολλά καλά θα έρθουν στον δρόμο σας με βασικό και κύριο την σταθερά καλή υγεία, αλλά κι ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα αλλάξει τις ισορροπίες προς το μέρος σας. Τυχερός μήνας ο Σεπτέμβριος, όταν θα σας παρουσιαστει η μεγαλύτερη ευκαιρία της χρονιάς.

Υδροχόος
Το 2020 ήταν μια χρονιά που δεν θέλετε να θυμάστε και το 2021 ίσως σας βοηθήσει να σβήσετε αυτήν την κακή εμπειρία απ’ τη μνήμη σας, αφού θα φέρει μια μικρή αλλά υπολογίσιμη άνθηση στα οικονομικά σας. Ταυτόχρονα, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τη ζωή της οικογένειάς σας, αρκεί να πάρετε τις σημαντικές αποφάσεις από κοινού και όχι από μόνοι σας. Τυχερός μήνας ο Νοέμβριος, όταν θα έχετε την ευκαιρία να εστιάσετε για λίγο στον εαυτό σας.

Ιχθύς
Το 2021 φέρνει για εσάς αλλαγές που μπορεί να είναι είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, αναλόγως τον τρόπο που θα τις χειριστείτε. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας, διατηρείστε θετική διάθεση και καθαρό μυαλό και όλα θα πάνε καλά. Αν το 2020 έκοψε τα σχέδιά σας στα δύο, μη διστάσετε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε. Τυχερός μήνας ο Δεκέμβριος, όταν θα νιώσετε την οικογένειά σας πιο δεμένη από ποτέ.

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!