Αυτά τα ζώδια πιστεύουν στο γούρι
Αυτά τα ζώδια πιστεύουν στο γούρι


Δεν υπάρχει ελληνικό σπίτι που να μην βάζει γούρια μέσα στον χώρο, ειδικά στην αρχή του έτους. Υπάρχουν όμως και τα ζώδια που το κουβαλούν πάνω τους όλη τη χρονιά και αισιοδοξούν ότι όλα θα πάνε καλά, no matter what. Είναι εκείνος ο φίλος σου που κυκλοφορεί με ένα γούρι μέσα στο πορτοφόλι ή η κολλητή σου με το βραχιολάκι. Δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Καρκίνος
Δεν πάει να καταστρέφεται ο κόσμος; Ο Καρκίνος είναι ο ρομαντικός του ζωδιακού και πάντα βλέπει την ελπίδα εκεί που οι άλλοι έχουν εγκαταλείψει το καράβι. Είναι η οικοδέσποινα των Χριστουγέννων που θα κάνει και φέτος ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι, κι ας μην υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση. Αν είσαι μουτρωμένος, σου λέει ότι δεν του φέρνεις γούρι και σου ζητάει να επιστρέψεις με την καλύτερή σου εκδοχή.

Τοξότης
Η ξεματιάστρα της παρέας πιστεύει πολύ στα γούρια και στο υπενθυμίζει συνεχώς. Καταφέρνει να δει την καλή πλευρά των πραγμάτων και βρίσκει το χιούμορ να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία. Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, φροντίζει να βρει υπέροχα γούρια και να τα μοιράσει σε όσους αγαπά. Άκου τι έχει να σου πει. Ίσως αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις γιορτές.

Υδροχόος
Αν η κολλητή σου είναι Υδροχόος, ετοιμάσου για το πιο ιδιαίτερο και glamorous δώρο. Ακόμα και τα γούρια που αγοράζει, είναι μοναδικά και έχουν ως στόχο να σε κάνουν να πιστέψεις στη μαγεία. Τσίμπα λίγη αισιοδοξία από τον Υδροχόο της ζωής σου και όλα θα πάνε καλύτερα.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!