Αυτά τα ζώδια είναι ακαταμάχητα!
Αυτά τα ζώδια είναι ακαταμάχητα!


Οι μεγαλύτεροι κατακτητές δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και οι πιο εξωστρεφείς του ζωδιακού. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν μία ανεξήγητη γοητεία και είναι δύσκολο να τους αντισταθείς. Το έχουν στο αίμα τους. Είναι οι μεγαλύτεροι κατακτητές και ξέρουν πώς να σε γοητεύσουν.

Να έχουν πάνω τους ένα star quality; Να το δουλεύουν από μικρή ηλικία; Να έχουν γεννηθεί με το γονίδιο της γοητείας; Ποιος να ξέρει; Τα 4 παρακάτω ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι κατακτητές και θα σε ρίξουν, εάν αυτό είναι που έχουν βάλει στόχο.

Κριός
Είναι αυτή η περίπτωση ανθρώπου που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Έχει συνήθως μία πολυσχιδή προσωπικότητα που δεν σε αφήνει να βαρεθείς. Έχει μία ορμητική ενέργεια και ξέρεις πώς να κερδίσει κάποιον, χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του είναι ότι δεν φοβάται να πάρει το ρίσκο, ακόμα κι αν χάσει.

Δίδυμοι
Δεν μας προξενεί καμία εντύπωση. Μιλάμε για το ζώδιο με τη μεγαλύτερη επικοινωνιακή δεξιότητα που ξέρει πώς να σε προσεγγίσει. Είναι από τους μεγαλύτερους κατακτητές και έχει διδακτορικό στο φλερτ. Είναι πολύ πιθανό να ακούσεις ιστορίες που δεν είναι αληθινές, αλλά δεν βαριέσαι. Για φλερτ μιλάμε.


Τοξότης
Κι όμως, είναι αλήθεια. Το ζώδιο που δεν του φαίνεται αλλά που έχει τον τρόπο να σε κατακτήσει αν το θέλει. Έχει τόσο ακαταμάχητο χιούμορ και προσωπικότητα, αλλά με έναν πιο εσωστρεφή τρόπο από τον Κριό και τον Δίδυμο. Ένα στοιχείο που θα σε κερδίσει είναι ότι μπορεί και βλέπει τα πράγματα με μεγάλη αισιοδοξία.

Υδροχόος
Το ζώδιο που θα σε κερδίσει, ανεξαρτήτως ερωτικού σκοπού. Είναι άκρως επικοινωνιακός, φλερτάρει με πολύ μεγάλη ευκολία και ξέρει πώς να πιάσει την κουβέντα χωρίς να λέει σαχλά. Θα περάσεις υπέροχα μαζί του ακόμα και αν τον γνώρισες πριν από 5 λεπτά. Ξέρει πώς να πετυχαίνει τον στόχο του και δεν θα το βάλει κάτω μέχρι να σε κερδίσει.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!