Ποια ζώδια είναι καλοί φίλοι;
Ποια ζώδια είναι καλοί φίλοι;


Ένας Κινέζος φιλόσοφος κάποτε είπε ότι «οι φίλοι είναι τα μέλη της οικογένειας που δεν μας έδωσε ποτέ ο θεός» και πράγματι ο καλός και πιστός φίλος είναι πιο πολύτιμος απ’ τον οποιοδήποτε συγγενή (στην τελική, είναι δική μας επιλογή!)Τι συμβαίνει όμως με τους κακούς φίλους; Αυτούς που σε προδίδουν και σου γυρνούν την πλάτη στην πρώτη δυσκολία; Άραγε τα άστρα παίζουν κάποιο ρόλο;

Για να απαντήσουμε βγάζουμε…τα άπλυτα του κάθε ζωδίου στη φόρα γι’ αυτό ετοιμαστείτε για ένα λουτρό αλήθειας!

Κριός

Στους συναδέλφους, στην οικογένεια, στη σχέση και στους φίλους του ο Κριός στέκεται…σπαθί! Παρόλα αυτά, η τυχοδιωκτική του φύση κάποιες φορές τον κάνει «παρτάκια» με αποτέλεσμα να λέει μικροψεματάκια για να ωφεληθεί ο ίδιος.

Ταύρος
Ό,τι ήταν ο τηλεοπτικός Ιόλαος για τον Ηρακλή και η Γκαμπριέλα για την Ζήνα είναι ο Ταύρος για τους φίλους του! Έμπιστος και δοτικός δεν θα διστάσει να γίνει «χαλί να τον πατήσουν» στις φιλικές του σχέσεις. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι πολλές φορές, στην προσπάθειά του να ευχαριστήσει τον περίγυρό του, βάζει σε δεύτερη μοίρα τον ίδιο του τον εαυτό.

Δίδυμος
Χωρίς να είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί, οι Δίδυμοι έχουν μεγάλο κύκλο γνωριμιών και αρκετούς φίλους. Ενώ προσπαθούν να μοιράζουν τον χρόνο και την προσοχή τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα, δύσκολα το καταφέρνουν. Πάντως είναι το είδος του φίλου που θα έχεις να δεις μήνες και όταν θα βρεθείτε θα είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος μπορεί να φημίζεται για την ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία του, αλλά είναι το σιγανό ποταμάκι του ζωδιακού κύκλου. Και ναι, πρέπει να το φοβάστε! Επειδή, κατά βάση είναι ήσυχο πλάσμα, αν αποφασίσει να σας προδώσει, ίσως και να μην το μάθετε ποτέ. Για να φτάσει όμως στο σημείο να το κάνει, μάλλον κάτι πολύ σοβαρό έχει προηγηθεί μεταξύ σας.

Λέων
Ο Λέων είναι επιβλητικός και περιπετειώδης και σε κάνει αμέσως να αισθανθείς ασφάλεια δίπλα του. Θα νοιαστεί και θα τρέξει για σένα, αν χρειαστεί, ενώ ταυτόχρονα είναι ο φύλακας των μυστικών σου. Το πρόβλημα; Είναι μεγάλος παραμυθάς όταν πρόκειται για τα δικά του καμώματα…

Παρθένος
Φημίζεται για την ειλικρίνειά του και γι’ αυτό και μπορείς να τον εμπιστευτείς χωρίς δεύτερη σκέψη! Ο Παρθένος είναι «προγραμματισμένος» για να λειτουργεί δίκαια και ειλικρινά σ΄ όλες του τις σχέσεις. Το ελάττωμά του είναι ότι υπεραναλύει τα πάντα, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να γίνεται κουραστικός.

Ζυγός
Στην δωδεκάδα του ζωδιακού κύκλου οι Ζυγοί είναι οι πιο δοτικοί στις σχέσεις τους. Αυτό όμως δεν τους αποτρέπει απ’ το να πουν ψέματα και να κουκουλώσουν καταστάσεις για να καλύψουν τα καμώματά τους. Ευτυχώς, οι θεατρινισμοί στις κινήσεις και τον τόνο της φωνής τους, τους προδίδουν και έτσι, τους καταλαβαίνουμε και εμείς οι «αθώοι».

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ο φίλος που θέλεις να έχεις μέχρι που ανακαλύπτεις πόσο κτητικός είναι. Και αυτό δύσκολα το διαχειρίζεται κανείς! Είναι ειλικρινής, δεν χαϊδεύει αυτιά και απαιτεί εξηγήσεις και αιτιολογήσεις για το κάθε σας «ξενοπόρτισμα» με φίλους σας που ο ίδιος δεν γνωρίζει!

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και θα σε αποκαλέσει «φίλο» πολύ εύκολα-ακόμη και αν δεν το πιστεύει. Θα είναι δίπλα σου μόνο αν μοιράζεσαι τις ίδιες πνευματικές και…ταξιδιωτικές αναζητήσεις. Διαφορετικά, θα εξαφανιστεί γρήγορα απ΄ τη ζωή σου.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως, παρά τα όσα ακούγονται, είναι αρκετά καλόβολος και ταιριάζει με πολλούς ανθρώπους. Προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας θα μοιραστεί προσωπικές του εμπειρίες και «δράματα» και έπειτα με διακριτικό τρόπο θα απαιτήσει το ίδιο και από εσάς. Αν μπορείτε να διαχειριστείτε το γεγονός ότι ευλογεί τα γένια του σε κάθε συζήτηση, τότε πραγματικά έχετε κερδίσει έναν πιστό φίλο.

Υδροχόος
Αν παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο Υδροχόος λατρεύει το κουτσομπολιό, πληροί όλες τις προδιαγραφές του καλού φίλου! Ωστόσο, στην θέση σας θα κρατούσαμε μερικά μυστικά για τον εαυτό μας-μιας και δεν θα τον χαρακτηρίζαμε και ιδιαίτερα εχέμυθο!

Ιχθύς
Ο Ιχθύς είναι το μόνο ζώδιο που ταιριάζει περισσότερο με…τον εαυτό του, παρά με τους άλλους. Ενώ δεν θα του βάζαμε την ταμπέλα του κακού φίλου, δεν θα του δίναμε και το βραβείο καλύτερου φίλου. Στις δυσκολίες συνηθίζει να εξαφανίζεται και όταν του μιλάς για τα προβλήματά σου υποκρίνεται πως σε ακούει…Δύσκολος χαρακτήρας!

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!