Τα τατουάζ προδίδουν το χαρακτήρα σου
Τα τατουάζ προδίδουν το χαρακτήρα σου


Από το 2015, το 29% των ενηλίκων έχει τατουάζ και ο αριθμός όλο και αυξάνεται. Τα τατουάζ είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα μεταξύ των Millennials - το 47% έχει τουλάχιστον ένα.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζετε είναι πως τα τατουάζ μπορούν να αποκαλύψουν κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα είτε τον δικό σας είτε του συντρόφου σας.

Μπορεί να χειριστεί τον πόνο

Αν έχει τατουάζ στις παλάμες των χεριών του, που είναι ίσως το πιο οδυνηρό σημείο, τότε είναι σίγουρα σκληρός και μπορεί να χειριστεί την κρίση και τα αγενή σχόλια. Το μελάνι χρησιμεύει ως πανοπλία.

Έχει ευαισθησίες

Τα τατουάζ δεν κάνουν έναν άνθρωπο αδιαπέραστο. Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, το τατουάζ μπορεί να αποκαλύψει ότι κάποιος είναι ευαίσθητος. Αν για παράδειγμα έχει τατουάζ με τριαντάφυλλα, θα μπορούσε να θέλει δείξει ότι είναι σκληρός εξωτερικά, αλλά κατά βάθος είναι πολύ γλυκός και ρομαντικός. Αν έχει τατουάζ του σκύλου του, τότε έχει καλή καρδιά. Τα τατουάζ μπορούν να εκθέσουν τα πιο τρυφερά συναισθήματα.

Έχει πολλές εμπειρίες

Υπάρχει μια ιστορία που συνδέεται με το τατουάζ; Τότε θέλει να τιμήσει τις αναμνήσεις του. Είναι μυστηριώδης και του αρέσει όταν οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τα τατουάζ του. Το γεγονός ότι σας λέει τις ιστορίες του, μπορεί να σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για εσάς και αισθάνεται ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί.

Θέλει να νιώθει σέξι

Αν και τα τατουάζ δεν σημαίνουν κάτι όσο αφορά τον προσανατολισμό ή τις προτιμήσεις του, όμως αναμφίβολα τον κάνουν να αισθάνεται πιο σέξι. Πολλές γυναίκες σκέφτονται ότι τα τατουάζ είναι πραγματικά ελκυστικά. Μπορεί επίσης να ξέρει τι κάνει στην κρεβατοκάμαρα. Μια μελέτη έδειξε ότι οι ενήλικες με τατουάζ είναι πιο σεξουαλικά ενεργοί από τους άνδρες χωρίς τατουάζ.

Δεν φοβάται τις σχέσεις

Οι γυναίκες - αλλά και οι άνδρες- τείνουν να πιστεύουν πως όταν κάποιος ή κάποια έχει τατουάζ, δεν θέλει να έχει σοβαρή σχέση. Ωστόσο, δεν πρέπει να κρίνετε γρήγορα. Εξάλλου εάν το σκεφτείτε έχει βάλει κάτι στο σώμα του, που θα το έχει για το υπόλοιπο της ζωής του. Αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη δέσμευση. Επομένως, δεν φοβάται να είναι σε μια μακροχρόνια σχέση αν έρθει ο σωστός άνθρωπος.

Μπορεί να έχει ένα ταραγμένο παρελθόν

Τα τατουάζ μπορεί να είναι μια μορφή θεραπείας. Μπορεί να προσπαθεί να θεραπευτεί από ένα τραυματικό παρελθόν, ή μπορεί να προσπαθεί να κρύψει ή να αλλάξει τον εαυτό του. Για παράδειγμα, ένα τατουάζ που καλύπτει μια ουλή ή αυτοτραυματισμένες πληγές μπορεί να σημαίνει ότι ανακάμπτει από εκείνους τους δύσκολους καιρούς. Τα τατουάζ είναι επίσης μια υπενθύμιση για το πόσο έχει ωριμάσει.

Φυσικά δεν σημαίνει πως εάν ένας άνθρωπος δεν έχει τατουάζ, δεν είναι κανένα από τα παραπάνω. Μπορεί απλά να μην ενδιαφέρεται για τα τατουάζ. Εάν όμως τα έχει, μπορείτε να αποκτήσετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τον χαρακτήρα του. Οι παραπάνω παρατηρήσεις ισχύουν και για τις γυναίκες.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!