Το σχήμα του προσώπου σου αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σου!
Το σχήμα του προσώπου σου αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σου!


Η προσωπικότητα είναι το πιο δυνατό όπλο μιας γυναίκας και, εκτός από την συμπεριφορά, αποκαλύπτεται και απ' το σχήμα του προσώπου μας. Οβάλ, στρογγυλό, τετράγωνο ή ορθογώνιο; Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς ή διαμαντιού; Διάβασε το παρακάτω άρθρο και μάθε όσα δεν γνώριζες μέχρι τώρα για τον χαρακτήρα σου.

 

Οβάλ

 

Είναι ίσως το πιο συνηθισμένο σχήμα προσώπου. Οι γυναίκες με οβάλ πρόσωπο διαθέτουν χιούμορ και ευγένεια, ενώ συχνά προκαλούν τον θαυμασμό των άλλων. Ωστόσο αν κάποιος τις πειράξει, δεν διστάζουν να βγάλουν νύχια!

Στρογγυλό

Έντονα και μεγάλα ζυγωματικά και το στρογγυλό σου πιγούνι, σε κατατάσσουν στις γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο.Είσαι απ’ τους ανθρώπους που απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και προτιμούν να ζουν στο παρόν παρά να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Το μυαλό σου βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση και η αυτοσαρκαστική σου διάθεση σε κάνει ακαταμάχητη στους γύρω σου.

Τετράγωνο

Τετράγωνο πρόσωπο σημαίνει ότι οι άκρες στο άνω και κάτω μέρος έχουν το ίδιο μήκος. Οι γυναίκες με αυτό το σχήμα προσώπου, δεν το βάζουν εύκολα κάτω και πετυχαίνουν πάντα τους στόχους τους. Ωστόσο, δεν είναι ιδιαίτερα εξωστρεφείς, γεγονός που δυσκολεύει τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Ορθογώνιο

Το ορθογώνιο σχήμα προσώπου μοιάζει με αυτό του τετραγώνου, με τη διαφορά [ως η απόσταση μεταξύ μετώπου και πιγουνιού είναι μεγαλύτερη. Εάν το πρόσωπό σας είναι ορθογώνιο, θέλετε να βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο και χάρη στο έντονο ταμπεραμέντο σας το πετυχαίνετε. Δίνετε σημασία τόσο την εμφάνιση, όσο και την καλλιέργεια του πνεύματος και γι ΄αυτό είστε ιδιαίτερα επιλεκτική με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Παρά την κοινωνικότητά σας, όμως, συχνά επιλέγετε την μοναξιά για καλύτερη σας φίλη.

Καρδιά

Αν το μέτωπό σας είναι πιο φαρδύ και το πιγούνι σας πιο μακρύ, τότε το πρόσωπό σας έχει σχήμα καρδιάς. Αυτό σημαίνει πώς είσαι ανεξάρτητη και μυστηριώδης. Δεν θέλεις να ζητάς την βοήθεια κανενός και στηρίζεσαι πάντα στις δικές σου δυνάμεις. Συνήθως κρατάς αποστάσεις από τους ανθρώπους και αποτελείς ένα άλυτο μυστήριο για τους περισσότερους.

Διαμάντι

Οι γυναίκες με σχήμα προσώπου διαμάντι έχουν έντονα ζυγωματικά, μυτερό πιγούνι και στενό μέτωπο. Αν ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία, να ξέρεις ότι ξεχωρίζεις για τον δυναμισμό και την κοινωνικότητά σου. Θέλεις πάντα να ευχαριστείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γι’ αυτό και δίνεις καθημερινά το 100% των δυνατοτήτων σου. Μην ξεχνάς όμως ότι και οι δικές σου ανάγκες έχουν προτεραιότητα!

Πηγή: mama365.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!