Πώς δείχνει κάθε ζώδιο ότι είναι φουλ ερωτευμένο;
Πώς δείχνει κάθε ζώδιο ότι είναι φουλ ερωτευμένο;


Άλλος το κρατά μέσα του επτασφράγιστο μυστικό, άλλος γίνεται ρεντίκολο και το παίρνουν όλοι χαμπάρι και άλλος το λέει ξεκάθαρα. Είσαι σε αυτήν την αρχική φάση, που δεν είσαι και πολύ σίγουρη για το πώς νιώθει για εσένα και αναρωτιέσαι αν το να λέει αστεία όλη την ώρα, είναι μία καλή ένδειξη; Ε, μάθε το ζώδιό του και ρίξε μια ματιά στο πώς εκδηλώνεται στον έρωτα, ανάλογα με το πότε έχει γεννηθεί.

Κριός
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά «ο χρόνος είναι χρήμα» και δεν μπορούμε να παίζουμε για πολύ καιρό. Θα μοιραστεί μαζί σου αυτό που νιώθει αλλά όταν το κάνει, θα είναι θεαματικό. Θα ντυθεί «στην πένα», θα χαμογελάει πλατιά και δε θα καταλάβεις πώς βρέθηκες να τρως ψαράκι στην ακροθαλασσιά μαζί του σαν πρώτο ραντεβού).

Ταύρος
Αν βασιζόμασταν στο ότι είναι ζώδιο της Γης, θα περιμέναμε πολύ καιρό μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Επειδή όμως έχει την Αφροδίτη για πλανήτη, επιτρέπει στον έρωτα να μπει στη ζωή του. Το πιθανότερο είναι ότι θα σε προσεγγίσει με ένα αστειάκι για να σπάσει τον πάγο (να εύχεσαι να είναι πετυχημένο) και θα σε αγγίξει φιλικά στον ώμο ή την πλάτη. Ναι, αυτό σημαίνει ότι σε θέλει πολύ και σε αφήνει να μπεις στον προσωπικό του «χώρο».

Δίδυμοι
Αν τη μία σε αγνοεί και την άλλη σε κοιτάζει και ξεροσταλιάζει, μην προβληματίζεσαι. Είναι οι δύο εαυτοί του που δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι θέλουν. Επίσης, είναι πολύ κοινωνικός και αυτό μπορεί να σε κάνει να μπερδευτείς για το αν ενδιαφέρεται ερωτικά. Πώς θα ψυλλιαστείς την κατάσταση; Μελέτησε τη γλώσσα του σώματός του. Πιάνει νευρικά τα μαλλιά του; Κάνει έντονες κινήσεις με τα χέρια; Μήπως παθαίνει εγκεφαλικό;

Καρκίνος
Ενώ είναι ένα κοινωνικά άνετο ζώδιο, τη στιγμή που θα καταλάβει ότι ενδιαφέρεται πολύ για κάποιον, θα νιώσει ατελείωτη ντροπή. Κοκκινίζει εύκολα, αποφεύγει την οπτική επαφή και φυσικά δεν πρόκειται να στο πει ποτέ ξεκάθαρα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να το τσεκάρεις, είναι να μην του δίνεις σημασία. Θα νιώσει εγκαταλελειμμένος και θα κινηθεί κοντά σου με ταχύτητα puma. Ή γλίτωσε όλο αυτό το κυνηγητό και πες του το εσύ.

Λέων
Θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Θα προσπαθήσει να κερδίσει την προσοχή σου με ό,τι μέσο διαθέτει ώστε να βρεθείτε επιτέλους μόνοι. Άπαξ και συμβεί αυτό, από λιοντάρι, μεταμορφώνεται σε ένα γλυκό κουταβάκι που θέλει να σε φροντίσει.

Παρθένος

Καταρχάς, οπλίσου με υπομονή. Πρέπει να του δώσεις χρόνο να σε μελετήσει, να μάθει τι σου αρέσει και τι όχι και μετά να σε προσεγγίσει κάνοντάς σου μικρές χάρες. Μην περιμένεις πρόσκληση για ραντεβού. Ή που θα συμβεί μετά από 3 χρόνια γνωριμίας, ή που θα το κάνει για ξεκάρφωμα, με παρέα. Να ρισκάρει να του ρίξεις χυλόπιτα; Ποτέ!

Ζυγός
Ο έρωτας είναι για εκείνον τόσο σημαντικός, όσο η τροφή και το νερό. Αν το νιώσει, θα στο πει και δε θα το πάει γύρω γύρω. Αυτό που θα σε κάνει να καταλάβεις ότι μάλλον τον έχεις κερδίσει, είναι ότι θα προσπαθεί να μιμηθεί τις κινήσεις και τη στάση του σώματός σου, ώστε να νιώθει ότι είστε συγχρονισμένοι. Μην ξεχνάς, η λέξη κλειδί είναι ισορροπία.

Σκορπιός
Είσαι έτοιμη για παιχνίδια και τεστάρισμα; Τότε ο Σκορπιός είναι το ιδανικό ζώδιο για εσένα. Δε θα κάνει την πρώτη κίνηση (φυσικά) αλλά θα σε οδηγήσει σε αυτό το σημείο γιατί θα φροντίσει να σου μιλάει και να βρίσκεται συνέχεια στο οπτικό σου πεδίο. Μη φρικάρεις. Προσπαθεί να καταλάβει αν του αρέσεις πολύ, αλλιώς γιατί να το προσπαθήσει;

Τοξότης
Άλλο ένα ζώδιο που δεν κρατάει μυστικά. Εάν του αρέσεις, σημαίνει ότι σε έχει ξεχωρίσει στο πλήθος και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε κερδίσει (αλλά και να σε κρατήσει). Θα κάνει γλυκιές και ρομαντικές κινήσεις, θα σου κάνει δωράκια που έχει πάρει μετά από μεγάλη μελέτη και γενικά θα σε κοιτάζει με το πιο αξιαγάπητο ύφος.

Αιγόκερως

Το πιο πειθαρχημένο ζώδιο είναι ψυχρό, λογικό αλλά και προσγειωμένο αλλά όταν βάλει ένα στόχο, δε χάνει την προσήλωσή του. Θα το καταλάβεις γιατί θα γίνεις η προτεραιότητά του και θα κάνει επίδειξη καλών τρόπων και αυτοπεποίθησης.

Υδροχόος
Είναι κάπως δύσκολο να καταλάβεις αν σε θέλει το πιο χαοτικό ζώδιο, αλλά το τελευταίο στοιχείο βοηθάει. Μπορεί να τους κάνει όλους φίλους με τεράστια ευκολία, αλλά νιώθει αμηχανία και συστολή μπροστά στο αντικείμενο του πόθου του. Αν σε ντρέπεται, μάλλον του αρέσεις πολύ.

Ιχθύες
Το ζώδιο που θέλει να είναι ελεύθερο και να έχει χρόνο για τον εαυτό του. Όταν όμως νιώσει ένα χτυποκάρδι, θα προσπαθήσει να βρει χρόνο για εσένα , θα σε γυροφέρνει με κάθε ευκαιρία και θα ζήσεις ένα ρομαντικό και ευαίσθητο love story.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!