Πώς εκδικείται το κάθε ζώδιο;
Πώς εκδικείται το κάθε ζώδιο;


Όταν ερωτευόμαστε έναν άνθρωπο, πιστεύουμε πως τα συναισθήματά μας θα είναι πάντα τα ίδια και πως δεν θα κάνουμε ποτέ και τίποτα που θα το πληγώσει. Η προδοσία μοιάζει με έργο επιστημονικής φαντασίας και ορκιζόμαστε αιώνια πίστη και αρμονία.

Ο έρωτας, όμως, περνά και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βρεθεί στην άβολη θέση να πληγώσουμε ή να προδώσουμε κάποιο πρώην ταίρι μας. Κι αφού τώρα γνωρίζουμε το μοτίβο, καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι και για τα αντίποινα που θα υποστούμε, μαθαίνοντας τον τρόπο που εκδικείται κάθε ζώδιο!

Κριός

Μπορεί οι Κριοί να μην θεωρούνται πρωταθλητές της εκδίκησης, είναι όμως ανταγωνιστικά ζώδια και διψάνε για πρωτιές! Όταν ένας Κριός πληγωθεί ή προδοθεί, δρα άμεσα και επιθετικά. Θα σου πει όλα όσα σκέφτεται χωρίς να ενδιαφερθεί για τις… πληγές που μπορεί να σου προκαλέσει, κι έπειτα θα συνεχίσει τη ζωή του σαν να μην υπήρξες ποτέ.

Ταύρος

Δεν θα ακούσετε ποτέ έναν Ταύρο να λέει πως είναι εκδικητικός. Ό,τι κι αν συμβεί μοιάζει πάντα ήρεμος, ήσυχος, ανέκφραστος έως και αδιάφορος. Τα φαινόμενα, όμως, απατούν αφού μέσα του βράζει και ψάχνει ήδη τον τρόπο που θα σας εκδικηθεί για το κακό που του κάνατε. Ο τρόπος του είναι ήπιος, μα πονάει πολύ: θα κάνει τα πάντα για να σας αποδείξει πως μετά την προδοσία σας έγινε καλύτερος, ομορφότερος, πλουσιότερος και σοφότερος. Ας προσέχατε να μην τον χάνατε…

Δίδυμος

Ένα από τα χαρακτηριστικά των Διδύμων είναι πως θυμώνουν γρήγορα. Για την ακρίβεια, φουντώνουν! Εάν τους προδώσεις, θα υποστείς τις συνέπειες επιτόπου και ποτέ πισώπλατα. Η έντασή τους θα είναι τόσο μεγάλη που θα σε κάνουν να πιστέψεις πως η εκδίκηση είναι πολύ σημαντική γι’ αυτούς! Πριν αρχίσεις να ψάχνεις για καράβι να φύγεις, όμως, μάθε πως η οργή των Διδύμων τελειώνει με τις φωνές τους. Την επόμενη ημέρα θα έχει ξεχάσει τα πάντα και απλά θα αδιαφορεί.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός αλλά και αρκετά κυκλοθυμικός όπου ποτέ δεν ξεχνά! Μπορεί να δείχνει ευάλωτος στην προδοσία, όμως κατά βάθος ανήκει στην κατηγορία των εκδικητικών ζωδίων. Μπορεί να περάσουν χρόνια, όμως την εκδίκησή του θα την πάρει πάση θυσία. Η εκδίκηση, εξάλλου, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Λέων

Ο Λέοντας μπορεί να μην το παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό, αλλά είναι από τα ζώδια που έχει τον τρόπο να εκδικείται όποιον τον πλήγωσε. Δεν θα δείξει πίκρα ή απογοήτευση αλλά θα προχωρήσει παρακάτω και θα βάλει τα δυνατά του να κερδίσει τον θαυμασμό όλων. Τελικά, θα σε κάνει με τον τρόπο του να μετανιώσεις την στιγμή που τον αδίκησες.

Παρθένος

Το ζώδιο της Παρθένου εκδικείται με έναν μαγικό τρόπο: εξαφανίζεται! Εάν προδώσεις έναν Παρθένο, μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς ή να διαπραγματευτείς, αφού δεν σε ακούει καν. Σε έχει ήδη διαγράψει ενώ καθιστά αδύνατο για όσους θεωρεί ότι τον πλήγωσαν, να τον εντοπίσουν και να μάθουν νέα του. Είναι κι αυτό μία μορφή εκδίκησης, σωστά;

Ζυγός

Το ζώδιο της δικαιοσύνης και της ισορροπίας δεν καταδέχεται να παρασυρθεί από κατώτερα ένστικτα όπως η εκδίκηση. Αυτό που επιζητά είναι η αρμονία και η ομορφιά στη ζωή του. Το πολύ πολύ, να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα – δίκαια πράγματα!

Σκορπιός

Εάν σκέφτεστε να πληγώσετε ή να προδώσετε έναν Σκορπιό, ξανασκεφτείτε το! Πρόκειται για το πιο εκδικητικό ζώδιο που, εάν νιώσει πως το αδίκησες, θα σε εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Μην ανησυχείτε, θα τον βρει…

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ακριβώς αντίθετο του εκδικητικού ζωδίου. Έχει ενσυναίσθηση και κατανόηση, είναι υπέρ των δεύτερων ευκαιριών και πάντα φιλοσοφεί τις καταστάσεις. Ωστόσο, φρόντισε να μην το παρακάνεις διότι αν εξακολουθείς να τον πικραίνεις ή να τον αδικείς, θα φροντίσει να σε βάλει στη θέση σου κάνοντάς σου ό,τι του έκανες.

Αιγόκερως

Εάν δεν αντέχεις τον πόνο, μην τα βάλεις ποτέ με έναν Αιγόκερο. Μπορεί να είναι δίκαιος και να μην θίγεται εύκολα, αλλά εάν νιώσει πως του έκανες κάτι που δεν έπρεπε, θα σε κάνει να υποφέρεις! Θα σκεφτεί με λεπτομέρειες το πώς και το πού, θα βρει το κουμπί σου και θα σε εκδικηθεί με τον πιο σκληρό τρόπο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που ούτε ξέρει, αλλά ούτε και θέλει να μάθει τι σημαίνει εκδικητικότητα. Εάν τον προδώσεις, θα σου δείξει αγάπη. Εάν τον πληγώσεις, θα δείξει κατανόηση. εάν τον αδικήσεις, θα σου φερθεί φιλικά. (Ίσως αυτός να είναι ο τρόπος του για να νιώσεις άσχημα…). Εάν, όμως, αντιληφθεί πως κουβαλάς εκδικητικά ένστικτα, θα σε κρίνει αυστηρά και ανελέητα!

Ιχθύς

Μπορεί ο Ιχθύς να πονέσει και να κλάψει πολύ με την προδοσία, όμως θα εκδικηθεί με τον τρόπο που γνωρίζει καλά: με το ψέμα. Θα υφάνει την πιο όμορφη ιστορία για την ζωή του χωρίς εσένα, μέχρι να πειστείς πως έκανες μεγάλο λάθος που τον πρόδωσες.

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!