Γιατί η Καθαρά Δευτέρα είναι η μοναδική Δευτέρα που αγαπάμε;
Γιατί η Καθαρά Δευτέρα είναι η μοναδική Δευτέρα που αγαπάμε;


Κάθε απλή Δευτέρα υποκλίνεται στην Καθαρά Δευτέρα κι έχει σοβαρούς λόγους για να το κάνει.

Καθημερινότητα και ρουτίνα. Δύο σχετικές μεταξύ τους λέξεις που αποτελούν κομμάτι της ζωής μας. Η Δευτέρα είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες θα μου πεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι λίγο πιο δύσκολη, αφού η επάνοδος από την ξεγνοιασιά του σαββατοκύριακου κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα. Δευτέρα στο γραφείο και οι ρυθμοί της δουλειάς δε σε αφήνουν να σηκώσεις κεφάλι.

Προθεσμίες που πρέπει να προλάβεις, projects που πρέπει να υλοποιηθούν, μηνύματα που πρέπει να απαντηθούν και ο χρόνος να περνά αργά και βασανιστικά. Ακόμη και αν κοιτάς το ρολόι κάθε δέκα λεπτά, δεν ωφελεί.

Υπάρχει όμως μία Δευτέρα, η Καθαρά Δευτέρα, που βρίσκεται στην καρδιά μας και χωρίς περιστροφές, μπορούμε να παραδεχθούμε πως είναι μία από τις αγαπημένες μας ημέρες της χρονιάς, η Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε!

Δεν είναι μόνο το ότι η Καθαρά Δευτέρα σπάει τη μονοτονία κι αφήνει την υπόλοιπη εβδομάδα να περάσει γρηγορότερα, αλλά είναι, επίσης, ταυτισμένη και με κάποιες απ' τις πιο νόστιμες γεύσεις, ενώ παράλληλα μας δίνει την ευκαιρία για πικ νικ στην εξοχή. Ας την απολαύσουμε λοιπόν! Να περάσετε όμορφα όπου κι αν είστε... 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!