Τι τρομάζει το κάθε ζώδιο;
Τι τρομάζει το κάθε ζώδιο;


Κριός - Άνθρωποι που φεύγουν

Το μόνο που φοβάται περισσότερο ένας Κριός από το να χάσει μία μάχη είναι να χάσει έναν φίλο στην πορεία. Συχνά δεν το συνειδητοποιούν, αλλά πραγματικά μισούν να χάνουν.

Ταύρος - Οικονομική αστάθεια

Ο Ταύρος θέλει να είναι άνετος. Απολαμβάνει τα πιο απλά πράγματα: Το καλό φαγητό, τους καλούς φίλους, ένα ζεστό χαλί δίπλα στο τζάκι που δημιουργεί μία όμορφη ατμόσφαιρα. Χρειάζονται οικονομική σταθερότητα για να υποστηρίξουν το lifestyle τους και αγχώνονται αν νιώσουν πως πρέπει να το αλλάξουν.

Δίδυμος - Αποφάσεις

Ο Δίδυμος αλλάζει τις αποφάσεις, τις απόψεις και τις επιλογές του στον εαυτό του ή στους άλλους, όλη τη ώρα. Ο λόγος; Απλά δε θέλει να τις κάνει. Αυτό τους κάνει πραγματικά χειριστικούς, αφού αλλάζουν τόσο συχνά το τι λένε, που ξεχνάς τι σου είπαν στην αρχή. Φοβούνται να πάρουν αποφάσεις, αφού πάντα υπάρχουν οι δύο πλευρές του νομίσματος για εκείνους και είναι εντελώς αντιφατικές μεταξύ τους, οπότε δυσκολεύονται να καταλήξουν στο οτιδήποτε.

Καρκίνος - Να φύγει απ' το σπίτι

Ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά αγοραφοβικός και θέλει να μένει εκεί που νιώθει ασφάλεια και κανείς δεν μπορεί να τον πειράξει. Η απομόνωση που δημιουργεί για τον εαυτό του δεν του κάνει καλό και χρειάζεται να κάνει πράγματα που τον φοβίζουν για να καταλάβει την πραγματική έννοια της προσωπικής ελευθερίας.

Λέων - Να τους αγνοούν

Αν δεν αντέχει ένα πράγμα ο Λέων, είναι να μπαίνει σε ένα δωμάτιο και να μην τον προσέχουν. Θεωρούν πως αν κάτι δεν το δουν και άλλοι, δεν έχει το ίδιο αντίκτυπο και αυτό περιλαμβάνει και την ίδια τους την ύπαρξη.

Παρθένος - Να μην είναι τέλειοι

Θυμάστε όταν η Monica από τα Φιλαράκια πάθαινε κρίση όταν κάποιος έριχνε φαγητό στο πάτωμα; Έστω και το παραμικρό δείγμα μη-οργάνωσης στις ζωές τους μπορεί να κάνει έναν Παρθένο να πάθει το ίδιο. Το να έχουν τα πάντα οργανωμένα, τους βοηθάει να ελέγχουν τα συναισθήματά τους.

Ζυγός - Να μείνουν μόνοι

Έξυπνοι, συναισθηματικοί και παθιασμένοι άνθρωποι, οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά καλοί ρομαντικοί σύντροφοι. Δεν μπορούν να φανταστούν να περνούν τη ζωή τους μόνοι τους - και το φαντάζονται συνεχώς γιατί τίποτα δεν τους τρομάζει περισσότερο.

Σκορπιός - Οικειότητα

Οι Σκορπιοί είναι κλειστοί και περίπλοκοι άνθρωποι. Μπορεί να έχετε ακούσει πως ο Ιχθύς είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο, αλλά αυτό είναι επειδή ο Ιχθύς θα εκφράσει όλα αυτά τα συναισθήματα. Ο Σκορπιός είναι ακόμα πιο ευαίσθητος, αρκετά ώστε να μην μπορεί να εκφράσει εντελώς τα συναισθήματά του. Η ευαισθησία ενός Σκορπιού είναι πραγματικά παραλυτική. Φοβούνται μήπως οι άλλοι τους αφήσουν ή τρομάζουν στην ιδέα πως μπορεί να χάσουν τον εαυτό τους σε μία σχέση.

Τοξότης - Κλειστοί χώροι

Οι Τοξότες λατρεύουν τα ταξίδια και να ανακαλύπτουν. Γι' αυτό ίσως και τους τρομάζουν οι κλειστοί χώροι ή ίσως το να περιορίζονται από την καθημερινότητα με τρόπο που να μη νιώθουν ελεύθεροι συνεχώς.

Αιγόκερως - Αποτυχία

Οι Αιγόκεροι είναι workaholics και σκέφτονται πάντα επιχειρηματικά. Η ικανότητά τους να ανεβαίνουν ψηλά προς την επιτυχία έχει να κάνει με τον φόβο τους να μην αποτύχουν, κι αυτός ο φόβος είναι που τους κάνει να προχωρούν πάντα αργά και σταθερά.

Υδροχόοι - Ιδρυματοποίηση

Οι Υδροχόοι περνούν τη ζωή τους αποφεύγοντας οποιουδήποτε είδους εγκεφαλική παγίδευση. Δε θέλουν να περιοριστούν από δουλειές, σχολεία, νοσοκομεία, γάμους. Γι΄αυτούς είναι πνευματική φυλάκιση και θέλουν να σκέφτονται για τους εαυτούς τους.

Ιχθείς - Ευθύνη

Οι Ιχθείς θέλουν να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο όπου δε θα μεγαλώσουν ποτέ. Όχι ότι θα μπορούσαν και να ήθελαν. Είναι πολύ αντιφατικοί - είναι με κάποιο τρόπο γεμάτοι σοφία, χωρίς την παραμικρή ωριμότητα. Επίσης, κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν τις ευθύνες του κόσμου.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!