Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν (κυρίως) από την Πανσέληνο
Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν (κυρίως) από την Πανσέληνο


Στις 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πανσέληνος Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Παρθένου - και θα είναι ένα πολύ θετικό supermoon. Αυτή η πανσέληνος θα φέρει ευκαιρίες για αλλαγές, έρωτα και επιτυχία. Θα μας δώσει ενέργεια και θα βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας, ειδικά αν τους θέσαμε ξεκάθαρα στη νέα σελήνη στον Υδροχόο που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα.

Δείτε ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο Φεβρουαρίου 2019:

Δίδυμος

Αντιμετωπίζεται μεγάλες αλλαγές και δεν είναι εύκολο - οπότε αυτή η πανσέληνος θα σας κάνει να νιώσετε έντονα συναισθήματα και θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικά θέματα. Θα επικεντρωθείτε στο πώς θα νιώσετε ασφάλεια.

Παρθένος

Είναι μία καλή στιγμή να ξεκινήσετε μία νέα ρουτίνα ή να αποκτήσετε ένα νέο Look. Το σύμπαν σας επιτρέπει να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να δείτε τον κόσμο με άλλη ματιά. Έχετε τη δύναμη, τώρα, να αλλάξετε τη ζωή σας.

Τοξότης

Εντάσεις στη δουλειά ίσως σας κάνουν να θέλετε να μείνετε παραπάνω στο σπίτι αυτή την περίοδο, αφού σίγουρα χρειάζεστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Περάστε τη μέρα στο σπίτι και χαλαρώστε, πριν να πρέπει να αντιμετωπίσετε ξανά το στρες της δουλειάς.

Ιχθείς

Θα υπάρξει αρκετή ένταση στο ερωτικό κομμάτια για εσάς, όσο οι σχέσεις γίνονται πιο περίπλοκες από ποτέ. Μην αντιδράσετε υπερβολικά. Πάρτε το χρόνο σας να σκεφτείτε αν θέλετε να δεσμευτείτε ή όχι και κατά πόσο θέλετε να απομακρυνθείτε από έναν/μία πιθανό/ή σύντροφο.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!