Τι λένε τα άστρα για το Δεκέμβριο;
Τι λένε τα άστρα για το Δεκέμβριο;


Κριός

Ο Δεκέμβριος μοιάζει με το μήνα της ανασκόπησης της χρονιάς που ολοκληρώνεται, τη στιγμή όμως που πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως το μυαλό και η καρδιά μοιάζουν να λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο και χωρίς να δείχνουν σημάδια διάθεσης γεφύρωσης των διαφορών τους. Από τη μία πλευρά, το μυαλό σου σε οδηγεί σε ένα ταξίδι μακριά από το περιβάλλον που ζεις, με στόχο να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεκουραστείς. Έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς με σχέδια που σχετίζονται με το μέλλον σου, να δεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία και να μπορέσεις να σχεδιάσεις το αύριο. Την ίδια όμως στιγμή, η καρδιά σου μοιάζει να είναι κλειδωμένη στο σήμερα, αν όχι στο χθες, και να προσπαθείς να της κάνεις τονωτικές ενέσεις ώστε να ξεπεράσει την πληγή που αντιμετωπίζει.

Ταύρος

Η νέα εβδομάδα θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τα πρόσωπα με τα οποία έχεις διαπροσωπικές σχέσεις και θέλεις να κατανοήσεις κατά πόσο έχεις το πάνω χέρι ή όχι. Με την Αφροδίτη να περνά στο Σκορπιό, έχεις την ευκαιρία να ενημερώσεις τους ανθρώπους που πραγματικά σημαίνουν κάτι για εσένα, πως τους θεωρείς σημαντικούς, πως θέλεις να συνεχίσεις να τους έχεις στη ζωή σου, πως μπορείς να μοιραστείς μαζί τους στιγμές του σήμερα αλλά κυρίως του αύριο.

Δίδυμοι

Ο νέος μήνας θα προσθέσει αρκετές ασχολίες στη ζωή σου και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως χρειάζεται να οργανώσεις κάποιους τομείς που μοιάζουν να λειτουργούν χωρίς σαφές πλάνο. Θα ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, αφού είναι πλέον απαραίτητο να ορθώσεις το ανάστημα σου σε κάποιες περιπτώσεις που είναι αρκετά πιθανό να θυματοποιείσαι. Αν έχεις μπλεχτεί σε πολλά παράλληλα ζητήματα, προσπάθησε να μοιράσεις κάποιες αρμοδιότητες ώστε να μην κρατάς πάνω σου όλες τις ευθύνες, με αποτέλεσμα να μη διαθέτεις την απαραίτητη διαύγεια ώστε να οδηγήσεις τις καταστάσεις σε οριστικές λύσεις. Αν πάλι αναζητάς τον επόμενο επαγγελματικό σου στόχο, τότε φρόντισε να είσαι σαφής με τον εαυτό σου σχετικά με τις προτιμήσεις σου, αφού μπορεί να λάβεις κάποιες προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να απορρίψεις.

Καρκίνος

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί να σε μπερδέψει και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν είσαι σε θέση να διαχωρίσεις ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Με τον Άρη σύμμαχο έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις σχέδια επαγγελματικού χαρακτήρα και να βρεις ανθρώπους που μοιάζουν αρωγοί στις προσπάθειες σου, που φαίνεται να επιδιώκουν να συνεργαστείτε αφού ταιριάζει ο τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ταξιδέψεις για να βρεθείς κοντά σε μία νέα προοπτική που ανοίγεται για εσένα, για να κανονίσεις κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν μία εργασιακή πραγματικότητα που ξεκινά σε λίγο καιρό.

Λέων

Ο Δεκέμβριος μοιάζει με έναν περίεργο για εσένα μήνα, αφού θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με τα αισθήματα σου και να μην είσαι σε θέση να εξηγήσεις λογικά κάποια πράγματα. Ίσως να αισθάνεσαι αρκετά πράγματα μέσα σε μία σχέση που δεν μπορείς να καθορίσεις, μέσα σε μία κατάσταση που δεν έχεις τη δυνατότητα να κατατάξεις στην κατηγορία του εφικτού ή του ανέφικτου. Η επαφή σου με το περιβάλλον γύρω σου θα γίνει περίεργη, αφού μπορεί να νιώθεις πως δεν ανήκεις εκεί που ζεις, αλλά την ίδια στιγμή να αισθάνεσαι μία οικειότητα την οποία δεν μπορείς να εξηγήσεις και ταυτόχρονα φοβάσαι και να χάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν να αποδράσεις από διλήμματα, αλλά την ίδια στιγμή είναι πιθανό να νιώθεις πως κλείνεις απλά εκκρεμότητες.

Παρθένος

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα μπορούσε να ρίξει φως σε θολά κομμάτια της ζωής σου που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να αντιμετωπίσεις τις μεγάλες προκλήσεις που θα προκύψουν. Αν έχεις απέναντι σου ένα άτομο που μοιάζει διατεθειμένο/η να αναταράξει τα δεδομένα που έχεις συνηθίσει να υπάρχουν στη ζωή σου, τότε καλείσαι να μπορέσεις να διαχειριστείς τις προτάσεις που δεν είναι πολύ απλές. Μία συζήτηση για μία μετακίνηση αυτή την περίοδο μπορεί να γεννήσει πολλά όνειρα και να τονώσει τις φιλοδοξίες σου, αρκεί να είσαι σε θέση να συνδυάσεις το δέλεαρ με την πραγματικότητα.

Ζυγός

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα δοκιμάσει την αντοχή σου σε μία ρουτίνα που μπορεί να γίνει αρκετά κουραστική, αφού επαναλαμβάνει μία σειρά από δραστηριότητες που δε φαίνεται να σου προσφέρουν ιδιαίτερα οφέλη. Ίσως βέβαια με αυτό τον τρόπο να προσπαθείς να αποφύγεις να αντιμετωπίσεις άλλα μεγάλα θέματα που επηρεάζουν τη ζωή σου και έχουν να κάνουν με τομές που καλείσαι να πραγματοποιήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν ζορίζεσαι να χωρέσεις μέσα στα νέα δεδομένα της ζωής σου, αλλά δεν είσαι έτοιμος/η να κάνεις κάτι ώστε να τα αλλάξεις, τότε προσπαθείς να ξεγελάσεις το μυαλό σου προσφέροντας του την ευκαιρία να ασχολείσαι να δράσεις που το βάζουν σε κατάσταση ύπνωσης.

Σκορπιός

Ο Δεκέμβριος μπορεί να είναι ένας μήνας που θα κλείσει πολύ όμορφα μία χρονιά που είναι σε θέση να έχει αλλάξει την κατεύθυνση της ζωής σου. Με τον Άρη σύμμαχο από τους Ιχθείς και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, έχεις την ευκαιρία να ομορφύνεις την προσωπική σου ζωή, αφού μπορείς να έχεις δίπλα σου το πρόσωπο που την κάνει να μοιάζει με παραμύθι. Φρόντισε να ταξιδέψεις με το έτερο ήμισυ και να περάσετε χρόνο μακριά από την καθημερινότητα σας, αφού έχεις μπροστά σου ένα μήνα που θα μπορούσε ακόμα και μία εγκυμοσύνη να φέρει στο προσκήνιο. Τόλμησε να βγεις και να γνωρίσεις κόσμο αν είσαι μόνος/η, γιατί οι πιθανότητες για να συναντήσεις το πρόσωπο που αλλάζει το χτύπο της καρδιάς σου είναι με το μέρος σου.

Τοξότης

Ο Δεκέμβριος είναι ουσιαστικά ο πρώτος μήνας που θα σε κάνει να καταλάβεις πως έχεις πλέον μπει σε μία νέα τροχιά εξελίξεων, πως καλείσαι να ξεκολλήσεις από το πλαίσιο διαβίωσης που έχεις διαλέξει και να τολμήσεις να κάνεις κινήσεις εξέλιξης. Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο σου το δεύτερο μισό του μήνα, έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι κάπου μακριά, να περάσεις τις φετινές γιορταστικές ημέρες σε ένα διαφορετικό τόπο από αυτό που έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι.

Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος μπορεί να είναι ένας μήνας που ξεκινά ήρεμα και χωρίς πολλά επεισόδια, αλλά είναι πιθανό να καταλήξει με διαφορετικό τρόπο. Στο ξεκίνημα του μήνα, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με αντικείμενα που σε βοηθούν να χαλαρώσεις, να βρεθείς με φίλους και γνωστούς, να εντάξεις στην ημέρα σου δραστηριότητες που καταφέρνουν να την κάνουν ευχάριστη. Ίσως βέβαια να αντιληφθείς πως δεν έχεις τις απαραίτητες δυνάμεις για να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις αναλάβει, αλλά αυτό μπορεί να μη σε αγχώσει σε πρώτο χρόνο, αφού δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από τους γύρω σου.

Υδροχόος

Η είσοδος και παραμονή της Αφροδίτης στο Σκορπιό για σχεδόν όλο το Δεκέμβριο σηματοδοτεί την αύξηση των υποχρεώσεων σου και την απαίτηση να φροντίσεις να αποφύγεις τις περιττές ενέργειες που θα μπορούσαν να σε βάλουν σε έξοδα. Το παραπάνω εγχείρημα δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού θα δεχτείς προσκλήσεις για να βρεθείς με φίλους και γνωστούς, θα χρειαστεί να πάρεις μέρος σε κάποιες δραστηριότητες που δεν μπορείς να αποφύγεις και θα γίνεις δέκτης προβληματισμών από πρόσωπα του κοντινού σου κύκλου, αφού αναζητούν απαντήσεις που θεωρούν πως είσαι σε θέση να δώσεις.

Ιχθύες

Ο Δεκέμβριος μοιάζει με έναν ιδιαίτερα απαιτητικό μήνα, αφού με τον Άρη στο ζώδιο σου έχεις την απαραίτητα ενέργεια ώστε να φέρεις εις πέρας πολλές ασχολίες. Αν βέβαια δίνεις πολλές υποσχέσεις, αν κινείσαι προς αμέτρητες κατευθύνσεις, αν ανοίγεις τον κύκλο σου χωρίς να σκέφτεσαι αν θα έχεις το χρόνο να επενδύσεις σε όλα τα μέτωπα, τότε να έχεις κατά νου πως προς το τέλος του μήνα μπορεί να εκτεθείς. Από την άλλη βέβαια πλευρά, βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που θα χρειαστεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να κάνεις ένα βήμα που δείχνει πως μπορείς να ανέβεις επαγγελματικά ή να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή.

Πηγή: singingstars.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!