Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο;
Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο;


Βιώνουμε πανσελήνους κάθε μήνα και πολλές φορές οι συναισθηματικές επιπλοκές είναι πολύ έντονες - και η πανσέληνος Οκτωβρίου είναι μία από αυτές.

Στις 5 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη γύρισε ανάδρομη στο ζώδιο του Σκορπιού και θα παραμείνει ανάδρομη μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Η πανσέληνος στις 24 και η ανάδρομη Αφροδίτη θα συνεργαστούν στο να μάθουμε την τέχνη του να συγχωρούμε και να αφήνουμε πίσω μας καταστάσεις ή ανθρώπους που δεν εξυπηρετούν πλέον τους ανώτερους σκοπούς της καρδιάς μας.

Για μερικά ζώδια, η συνεργασία αυτή του φεγγαριού και της Αφροδίτης μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά.

Κριός

Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει τον οίκο της εργασίας, των οικονομικών και της ασφάλειας. Ένας παλιότερος στόχος μπορεί να αποτελέσει πηγή εσόδων αυτή τη περίοδο.

Ταύρος

Η πανσέληνος είναι στο ζώδιό σας και μπορεί να φέρει μία ξαφνική αποκάλυψη που ενδεχομένως να έχει να κάνει με την προσωπική σας ελευθερία ή προσοχή σε μία σχέση.

Δίδυμος

Η πανσέληνος θα κλείσει τις πληγές σας και αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που πρέπει να αφήσετε πίσω σας, είναι η κατάλληλη στιγμή. Μην παραμένετε σε καταστάσεις που σας ρουφάνε την ενέργεια και τη χαρά.

Καρκίνος

Είναι εύκολο να κλειστείτε στο καβούκι σας, αλλά με αυτή τη πανσέληνο θα συνειδητοποιήσετε πως θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο έξω. Είναι μία καλή στιγμή να μοιραστείτε τη ζωή σας με τους ανθρώπους που νιώθετε περισσότερο δεμένοι.

Λέων

Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με το να βρείτε ισορροπία με τους καλύτερούς σας φίλους και της δουλειάς. Μπορεί να είναι το μόνο που σας ενδιαφέρει αυτή τη περίοδο, αλλά μη ξεχνάτε να στέλνετε ένα μήνυμα σε αυτούς που σας νοιάζονται.

Παρθένος

Η πανσέληνος θα μπορούσε να σας φέρει μία εξαιρετικά μαγική στιγμή στην οποία ένα από τα στοιχήματά σας κερδίζει ή μία ιδέα γίνεται πραγματικότητα. Η δίψα σας για γνώση μπορεί να φέρει μία συνειδητοποίηση που θα σας κάνει να δείτε μία κατάσταση με νέα οπτική.

Ζυγός

Συναισθήματα που έχουν παραμείνει κρυμμένα θα βγουν στην επιφάνει στις 24 Οκτωβρίου. Θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό σημείο ή μία ανακοίνωση σε μία σχέση αυτή τη στιγμή. Μη φοβηθείτε να αναγνωρίσετε όλα αυτά τα συναισθήματα.

Σκορπιός

Δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το τέλος της χρονιάς για να επαναπροσδιορίσετε το πώς θέλετε να προσεγγίζετε τη ζωή και τις σημαντικές σχέσεις μέσα σε αυτή. Μπορείτε να κάνετε τη λίστα με τα resolutions σας στις 24 Οκτωβρίου. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιες σχέσεις είναι σωστές και ποιες δεν σας προσφέρουν χαρά αυτές τις μέρες.

Τοξότης

Για τον Τοξότη, η πανσέληνος της 24ης Οκτωβρίου έχει να κάνει με την ευεξία. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάποια αλλαγή στη διατροφή σας ή τη καθημερινή σας ρουτίνα. Απλά προσέξτε να μην είναι πολύ δραστική και την αφήσετε μετά από λίγο.

Αιγόκερως

Αυτή η πανσέληνος θα φέρει λίγο δράμα στην ερωτική σας ζωή, αλλά να ξέρετε πως όλα θα φτιάξουν στο τέλος.

Υδροχόος

Reality check, Υδροχόοι. Είναι απαραίτητο να έχετε μία αίσθηση του τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε, όχι με το να χαμηλώσετε τα standards σας, αλλά με απόλυτη ειλικρινεία προς τον εαυτό σας και ρεαλισμό. Πάρτε μία ανάσα και ξεκουραστείτε, για να μπορέσετε να βγείτε ξανά εκεί έξω ανανενωμένοι.

Ιχθείς

Αυτή η πανσέληνος γίνεται στον οίκο σας της επικοινωνίας και της κοινότητας. Τα μεγάλα πλάνα που αναβάλλετε τόσο καιρό θα είναι ξαφνικά έτοιμα να γίνουν πράξεις. Να περιμένετε το απρόσμενο και να παραμείνετε alert!

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!