Γι' αυτά τα 3 ζώδια το φθινόπωρο θα είναι ΣΟΥΠΕΡ!
Γι' αυτά τα 3 ζώδια το φθινόπωρο θα είναι ΣΟΥΠΕΡ!


Υπάρχει κάτι υπέροχο στον ερχομό του φθινοπώρου που δεν μπορούμε να αρνηθούμε: Αυτή η αίσθηση μίας φρέσκιας αρχής. Στις 22 Σεπτεμβρίου, ξεκινά επίσημα η νέα σεχόν και μερικά ζώδια θα περάσουν καλύτερα από άλλα. Δείτε ποια είναι αυτά παρακάτω:

1. Ζυγός

Με τον ερχομό του φθινοπώρου ξεκινά επίσημα η σεζόν σας. Ο Ήλιος επιστρέφει στο ζώδιό σας κι έτσι θα μπορέσετε να νιώσετε περήφανοι για όσα έχετε πετύχει μέσα στη τελευταία χρονιά, Πώς έχει αλλάηει η ζωή σας; Ακόμα κι αν αυτές οι αλλαγές είναι απλές, ως μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά σας ή αν έχετε απλά το συναίσθημα πως είστε απλά διαφορετικοί, βρίσκεστε στο σωστό δρόμο για κάτι υπέροχο. Αποκαλύψτε το άτομο που είσαστε με αυτοπεποίθηση.

2. Σκορπιός

Με την Αφροδίτη - πλανήτης της αγάπης, του ρομαντισμού, της πολυτέλειας και της τρυφερότητας - στον Σκορπιό και το ερχομό του φθινοπώρου, πρόκειται να βιώσετε πάθος, χαρά και ευχαρίστηση. Η επαφή σας όχι μόνο με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σας, θα σας φέρει πιο κοντά στο ποιοι πραγματικά είστε. Η ηρεμία και η αρμονία έρχονται. Απελευθερώστε τα αρνητικά σας συναισθήματα και απορροφήστε το φως. Κάντε ό,τι χρειαστεί για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας.

3. Ιχθείς

Με τον ερχομό του φθινοπώρου θα νιώσετε μεγάλα κύματα ενέργειας και μία έντονη επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σας. Τα όνειρά σας θα γίνουν πιο ζωντανά, όπως και η διαίσθησή σας. Η οπτική σας για τον κόσμο θα γίνει πιο θετική. Για εσάς, το φθινόπωρο θα έχει να κάνει με το να θεραπεύσετε παλιές πληγές, να μεγαλώσετε και να εξαφανίσετε τους φόβους σας. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν είναι εύκολο, αλλά θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτερος άνθρωπος.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!