Τo πιο εκνευριστικό χαρακτηριστικό σας ανάλογα με το ζώδιό σας
Τo πιο εκνευριστικό χαρακτηριστικό σας ανάλογα με το ζώδιό σας


Αν πληγώνεστε εύκολα, καλό είναι να μη διαβάσετε παρακάτω.
λοι γνωρίζουμε τα θετικά χαρακτηριστικά του ζωδίου μας, και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά. Δε μιλάμε ποτέ, όμως, για κάτι εξίσου σημαντικό: τα αρνητικά. 

Παρακάτω θα αποκαλύψουμε το πιο εκνευριστικό στοιχείο κάθε ζωδίου, και δε θα είμαστε επιεικείς.

Είστε έτοιμοι να μάθετε το δικό σας;

Κριός

Ένας Κριός είναι αποφασισμένος να κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του με κάθε τρόπο, ανεξάρτητα από τις συνέπειες των πράξεών του. Είναι εγωιστής και ανώριμος, όταν πρόκειται για την επίτευξη των στόχων του.

Ταύρος

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο χαρακτηρίζονται από απληστία και απίστευτο πείσμα. Επιπλέον, προσπαθούν πάντα να δείξουν πως ό,τι κάνουν, το κάνουν καλύτερα από τους άλλους.

Δίδυμος

Μιλούν πολύ και φαίνονται τρομερά ενδιαφέροντες, μέχρι να καταλάβουμε ότι στην πραγματικότητα γνωρίζουν ελάχιστα για το θέμα πάνω στο οποίο εκφράζουν με τόσο ζήλο τη γνώμη τους. Οι Δίδυμοι αλλάζουν κουβέντα με τεράστια ευκολία, όταν καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν άλλα να προσφέρουν στη συζήτηση.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος είναι υπερευαίσθητος, με αποτέλεσμα, πολλές φορές, να δυσκολευόμαστε να του πούμε την ειλικρινή μας άποψη. Πρέπει να γίνει λίγο πιο σκληρός – αλλά μάλλον δε θα συμβεί ποτέ, γιατί ο ρόλος του θύματος είναι πολύ εύκολος.

Λέων

Εγωκεντρικός και υπερόπτης, ο Λέων θα προσπαθήσει να κρύψει τις ανασφάλειές του τόσο σκληρά που, σε κάθε μορφή κριτικής, η μοναδική απάντηση που θα του έρθει στο μυαλό είναι “Σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς;”.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θέλουν να έχουν σε όλα τον απόλυτο έλεγχο. Δεν αφήνουν τον εαυτό τους να διασκεδάσει και η εμμονή τους με την τάξη, συχνά χαλάει το κέφι και των γύρω του.

Ζυγός

Η ανάγκη του Ζυγού να γίνει αποδεκτός και να τον συμπαθήσουν όλοι είναι τόσο μεγάλη που, αν ποτέ βγούμε μαζί του για φαγητό, το πιθανότερο είναι να διαλέξει αυτό που θα πιστεύει ότι εγκρίνουμε περισσότερο.

Σκορπιός

Κρύβονται πίσω από μία μάσκα μυστηρίου προκειμένου να μη δείξουν πόσο ανασφαλείς αισθάνονται. Οι Σκορπιοί έχουν τεράστια ανάγκη επιβεβαίωσης από τους συντρόφους τους και κάνουν τα πάντα για να την εξασφαλίσουν – γι’αυτό, άλλωστε, είναι και το πιο ερωτικό ζώδιο.

Τοξότης

Φαίνεται να γνωρίζει πράγματα για την τέχνη και τη φιλοσοφία, ενώ όλα τα καθημερινά πράγματα του μοιάζουν ανούσια. Ένας Τοξότης προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή με αυτή τη στάση που κρατάει, αλλά, στην πραγματικότητα, μας δείχνει ότι απλώς δεν τον ενδιαφέρει τίποτα – κι εμάς δε μας ενδιαφέρει εκείνος.

Αιγόκερως

Αντικοινωνικοί και ψυχροί, οι Αιγόκεροι δεν ενδιαφέρονται για τίποτα πέρα από τον εαυτό τους. Συχνά θα τους δούμε να διασκεδάζουν, όμως θα είναι προσποιητό. Το πιο πιθανό είναι να κοιτάνε τους γύρω τους και να αποφασίζουν ποιος απ΄όλους είναι ο λιγότερο βαρετός για να τον κάνουν παρέα.

Υδροχόος

Φαίνονται αλτρουιστές και αυθεντικοί, με αποτέλεσμα να μας εντυπωσιάζουν από το πρώτο λεπτό. Όταν, όμως, πρόκειται για τις προσωπικές τους σχέσεις, οι Υδροχόοι είναι αδιάφοροι και απόμακροι.

Ιχθύς

Ένας Ιχθύς ακολουθεί τη μόδα σε όλα και πηγαίνει όπου τον οδηγήσουν οι άλλοι. Δεν έχει σχηματίσει τη δική του προσωπικότητα, καθώς αλλάζει ανάλογα με το περιβάλλον του. Με άλλα λόγια, βρίσκεται σε ένα διαρκές χάος.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!