Γιατί οι άντρες αλλάζουν με τα χρόνια;
Γιατί οι άντρες αλλάζουν με τα χρόνια;


Μήπως αναρωτιέστε τι συνέβη στον άντρα που ερωτευτήκατε και ξαφνικά άλλαξε τόσο πολύ;

Προσπαθείτε να μάθετε τους λόγους πίσω από αυτή την αλλαγή; Με αυτό το άρθρο θα σας λυθούν οι περισσότερες απορίες για αυτή τη ξαφνική αλλαγή.

Είναι αλήθεια πως οι άντρες κατά καιρούς αλλάζουν και οι γυναίκες δυσκολεύονται να κατανοήσουν τους λόγους. Προσπαθούν να καταλάβουν εάν αυτό οφείλεται στο οικογενειακό τους περιβάλλον, στους φίλους του ή απλά η αλλαγή συμβαίνει επειδή το θέλουν οι ίδιοι. Αν και δεν είναι εύκολο να κατανοηθούν οι λόγοι, παρακάτω θα δείτε μερικούς από αυτούς.

Συναισθήματα. Είχαμε συνηθίσει τη γυναίκα ως το συναισθηματικό φύλο. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει δραστικά και πλέον οι άντρες έχουν γίνει πιο συναισθηματικοί από τις γυναίκες. Τα  συναισθήματα έχουν εξελιχθεί όπως και οι άνθρωποι. Ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι οι άντρες έχουν γίνει συναισθηματικά ευάλωτοι και αυτό μπορεί να τους αλλάξει καθώς περνάνε τα χρόνια.

Μοναξιά. Κάθε άνθρωπος περνάει συναισθηματικά στάδια στη ζωή του. Οι άντρες είναι πιο εσωστρεφείς από τις γυναίκες και πολλές φορές νιώθουν την ανάγκη να μείνουν μόνοι τους. Έτσι εάν ο άνθρωπός σας συμπεριφέρεται διαφορετικά μπορεί να βρίσκεται στις κλειστές του.

Ωριμότητα. Οι άντρες ωριμάζουν πιο αργά από τις γυναίκες. Όταν λοιπόν επέλθει η ωριμότητα αλλάζει και η συμπεριφορά. Έτσι λοιπόν ο τότε ανέμελος άντρας πλέον να έχει γίνει πολύ σοβαρός.

Γάμος. Οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται να ντυθούν νύφες και φυσικά να ξεκινήσουν μια οικογένεια. Όμως οι άντρες, κυρίως οι νέοι, δεν επιθυμούν αυτό τον τρόπο ζωής. Θέλουν να είναι ελεύθεροι και να μη νιώθουν καμία πίεση. Πολλοί άντρες με το που παντρευτούν νιώθουν εγκλωβισμένοι, με αποτέλεσμα να αλλάζει η συμπεριφορά τους.

Πατρότητα. Η πατρική συμπεριφορά αλλάζει εντελώς τον άνθρωπο. Όταν ένας άντρας γίνεται πατέρας, προσεγγίζει τα πράγματα τελείως διαφορετικά. Η πατρότητα είναι η πιο σημαντική αλλαγή που ένας άνθρωπος υφίσταται.

Εμπειρία. Οι άνδρες αλλάζουν λόγω των εμπειριών που αποκτάνε με το πέρασμα των χρόνων. Αυτές οι αλλαγές είναι εύκολο να παρατηρηθούν.

Αγάπη. Είναι ένας άλλος παράγοντας που κάνει τους άνδρες να αλλάζουν. Η αγάπη είναι το κλειδί για μια νέα ζωή για τους άντρες.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!