Πώς λειτουργεί το κάθε ζώδιο όταν ερωτεύεται;
Πώς λειτουργεί το κάθε ζώδιο όταν ερωτεύεται;


Κάποιοι τα δίνουν όλα όταν ερωτεύονται, κάποιοι το δείχνουν με τον τρόπο τους και κάποιοι άλλοι κλείνονται στον εαυτό τους. Εκτός από την προσωπικότητά μας και το ζώδιό μας καθορίζει πώς βιώνουμε τον έρωτα, σύμφωνα με τους αστρολόγους...

Κριός ο καθωσπρέπει

Όταν ερωτεύεται, προτιμά να το δείχνει με τον παραδοσιακό τρόπο. Ρίχνει κλεφτές ματιές, επιδιώκει να περνάει χρόνο με το άτομο που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του, ωστόσο τα κάνει όλα με μέτρο και προσοχή. Με λίγα λόγια, σου δείχνει ότι είσαι ξεχωριστός γι’ αυτόν αλλά χωρίς να το κάνει βούκινο. Οι Κριοί είναι από τα ζώδια που χρειάζονται λίγη ανεξαρτησία, δεν τους αρέσει να τους πιέζουν γι’ αυτό και οι ίδιοι δεν «πνίγουν» το υποψήφιο ταίρι τους.

Ταύρος: «Μ’ ακούτε; Ερωτεύτηκα!»

Ένας κλασικός Ταύρος θα ομολογήσει σε φίλους και συγγενείς, γνωστούς και αγνώστους τον έρωτά του εκτός από το άτομο που έχει ερωτευτεί- εκείνος θα είναι ο τελευταίος που θα το μάθει. Είναι από τα πιο ρομαντικά και ευαίσθητα ζώδια χαρακτηριστικό που φαίνεται και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα συναισθήματά του.

Δίδυμος: Δεν στο λέει αλλά το δείχνει

Οι Δίδυμοι έχουν τη φήμη των ζωδίων που φλερτάρουν αλλά όταν ερωτευτούν, αλλάζουν και αφήνουν πίσω τους το... αμαρτωλό τους παρελθόν. Από τη μία, κάνουν ό,τι μπορούν για να δουν το αντικείμενο του πόθου τους ευτυχισμένο, όμως από την άλλη δεν θα μιλήσουν εύκολα για το πώς νιώθουν.

Καρκίνος ο ευαίσθητος

Ο κλασικός Καρκίνος δεν θα ερωτευτεί εύκολα, όμως όταν το κάνει, θα είναι 100% εκεί. Θα δείξει ενδιαφέρον, τρυφερότητα και προσήλωση, κάποιες φορές ίσως σε υπερβολικό βαθμό. Το κακό είναι πως αν τα αισθήματά του δεν βρουν ανταπόκριση, θα πληγωθεί βαθιά.

Λέων ο «τα δίνω όλα»

Ο Λέων έχει έτσι κι αλλιώς αυστηρά κριτήρια στον έρωτα, όμως όταν γνωρίσει εκείνο το ξεχωριστό άτομο δεν θα διστάσει καθόλου να δείξει πώς νιώθει. Θα πει σε όλους τους γνωστούς του ότι είναι ερωτευμένος και φυσικά θα κάνει σαφείς τις προθέσεις του στο άτομο που τον ενδιαφέρει. Θα του κάνει κοπλιμέντα, θα του αφιερώσει χρόνο αλλά θα «απαιτήσει» από εκείνον να του δείξει το ίδιο και περισσότερο ενδιαφέρον- διαφορετικά, θα φύγει με συνοπτικές διαδικασίες.

Παρθένος: «Γιατί ερωτεύτηκα;»

Είναι γνωστό ότι ο Παρθένος σκέφτεται πολύ και υπολογίζει κάθε λεπτομέρεια σε ό,τι κι αν κάνει, ακόμα και στον έρωτα. Όταν ερωτευτεί παράφορα, θα προσπαθήσει να καταλάβει πώς έφτασε σ’ αυτό το σημείο και θα αναλύσοει τα υπέρ και τα κατά του ατόμου που του κέντρισε το ενδιαφέρον. Είναι γενικά ντροπαλό ζώδιο, όμως μπορεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά του πάνω σε κάποια συναισθηματική έξαρση.

Ζυγός, ο «θα κάνω ό,τι μπορώ για να με ερωτευθείς κι εσύ»

Ο Ζυγός θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να κερδίσει το άτομο που του ‘χει κλέψει την καρδιά. Από τη μία, θα το κάνει να νιώσει ότι είναι ξεχωριστό δείχνοντας ενδιαφέρον για κάθε πτυχή της ζωής του και από την άλλη θα χρησιμοποιήσει την τεχνική της οικειότητας, φροντίζοντας να δεθεί μαζί του. Επιπλέον, θα προσέξει την εμφάνισή του- ακόμα περισσότερο- για να είναι σίγουρος ότι οι προσπάθειές του θα έχουν αποτέλεσμα.

Σκορπιός: «Από μακριά κι αγαπημένοι!»

Μπορεί να φλερτάρουν όσο κανένα άλλο ζώδιο, όμως σπάνια θα ερωτευτούν βαθιά. Όταν, όμως γίνει το κακό και καταλάβουν ότι την πάτησα», το πιθανότερο είναι ότι θα κλειστούν στον εαυτό τους γιατί φοβούνται πως, αν εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους, θα αποδυναμωθούν. Ωστόσο, αν τελικά βγουν από τη ζώνη ασφαλείας τους μετά τις επιμονές προσπάθειες της άλλης πλευράς, θα είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί.

Τοξότης: Έρωτας χωρίς όρια

Δεν θα ντραπεί να δείξει τον έρωτά του, γι’ αυτό και θα προσεγγίσει χωρίς δισταγμό το άτομο που το ενδιαφέρει, ακόμα κι αν κάποιες φορές γίνεται πιεστικός, χωρίς να το καταλαβαίνει. Επίσης, θα είναι ειλικρινής για το τι θέλει και θα ξεκαθαρίσει ότι ψάχνει για κάτι σοβαρό- δεν θα «διασκεδάσει» απλώς με κάποιον που είναι πραγματικά ερωτευμένος.

Αιγόκερως: Πρώτα η λογική, μετά το συναίσθημα

Ενώ είναι ιδιαίτερα ρομαντικός, ο Αιγόκερως δεν θα παραδοθεί αμέσως στο συναίσθημά του τουλάχιστον αν δεν το... επεξεργαστεί πρώτα. Γι’ αυτό, αρχικά, θα προτιμήσει να κρατήσει κάποιες αποστάσεις ασφαλείας και θα είναι απόμακρος. Μόλις αποφασίσει, όμως, να ρίξει το τείχος του, θα γίνει ρομαντικός, τρυφερός και δοτικός.

Υδροχόος ο μυστηριώδης

Είναι αινιγματικοί και απίστευτα ενδιαφέροντες λόγω της πολυδιάστατης προσωπικότητάς τους. Όταν ερωτεύονται, είναι ήρεμοι και χαλαροί, γι’ αυτό και μπορεί να σε μπερδέψουν: από τη μία, δεν ξέρεις αν τους αρέσεις, από την άλλη έχεις κάποιες ενδείξεις ότι σε βλέπουν σαν κάτι παραπάνω από φίλο- αυτή είναι και η δική τους γοητεία!

Ιχθύς ο κυκλοθυμικός!

Μπορεί τη μία μέρα να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και την αμέσως επόμενη, να γίνουν απόμακροι, χωρίς κανέναν λόγο. Γενικά, οι Ιχθείς έχουν έναν δικό τους, ιδιαίτερο τρόπο να βιώνουν τον έρωτά τους. Πάντως, αν έχετε μπλέξει με Ιχθύ, τα ανεξήγητα σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά του δείχνουν μάλλον ότι δεν του περνάτε απαρατήρητη!

Πηγή: ramper.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!