Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο
Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο


Απόψε θα δούμε το Μπλε Φεγγάρι του Μαρτίου. Είστε μέσα σε αυτούς που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Η δεύτερη πανσέληνος του Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 31 του μήνα. Αυτό σημαίνει πως αυτός ο μήνας είχε περισσότερες φάσεις φεγγαριού απ' ότι συνήθως. Που σημαίνει, πως η επιρροή του φεγγαριού είναι πολύ πιο έντονη. Ενώ η ενέργεια είναι κατά κύριο λόγο θετική, υπάρχουν μερικά ζώδια που το μπλε φεγγάρι του Μαρτίου θα επηρεάσει περισσότερο από τα υπόλοιπα. Μην ανησυχήσετε αν το ζώδιό σας είναι σε αυτή τη λίστα. Απλά θα πρέπει να δώσετε περισσότερο προσοχή στις λεπτομέρειες σε συγκεκριμένα κομμάτια της ζωής σας. Αλλά με την άνοιξη να πλανάται στον αέρα και τη θέληση να κάνετε μία φρέσκια αρχή, η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθεί. Το φεγγάρι αυτό, δυστυχώς δεν θα είναι κυριολεκτικά μπλε, αλλά θεωρείται "μπλε" επειδή είναι η δεύτερη πανσέληνος του Μαρτίου -και όταν δύο πανσέληνοι συμβαίνουν τον ίδιο μήνα, η δεύτερη ονομάζεται μπλε φεγγάρι. Δείτε παρακάτω τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την πανσέληνο της 31 Μαρτίου.


Ταύρος

Η πανσέληνος στις 31 Μαρτίου θα φωτίσει πραγματικά μερικά πράγματα στην υγεία και την ευεξία σας. Υπάρχει μήπως μία νέα ρουτίνα γυμναστικής που χρειάζεται να εφαρμόσετε; Ίσως να πίνετε περισσότερο νερό; Αυτές οι ερωτήσεις θα πρέπει να απαντηθούν τον Απρίλιο που τα συναισθήματα θα είναι πιο έντονα. Οι πρώτες εβδομάδες του Απριλίου μπορεί να είναι λίγο περίεργες. Ενδεχομένως να νιώθετε ληθαργικοί ή υπερβολικά ευαίσθητοι. Σίγουρα θα χρειαστείτε τον "χώρο" σας. Μην ανησυχείτε όμως, δεν θα είστε έτσι ολόκληρο τον γενέθλιο μήνα σας, Ταύροι. Μόλις ο Ήλιος μπει στο ζώδιό σας θα είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τη νέα χρονιά και θα έχετε πολλούς λόγους να νιώθετε εορταστικά. Πάρτε βαθιές ανάσες και μην πείτε "όχι" σε εκείνο το μάθημα διαλογισμού.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να μεταμορφωθείτε. Αλλά ποιος είπε πως η μεταμόρφωση είναι απλή διαδικασία; Έχετε βάλει ιδιαίτερη ενέργεια στα projects και τις σχέσεις σας, και η πανσέληνος θα σας κάνει να νιώσετε πως πρέπει να αφήσετε κάποια πράγματα πίσω σας. Μείνετε ψύχραιμοι ξέροντας πως έχετε ένα δυνατό σύστημα υποστήριξης. Μέχρι και τις 19 Απριλίου θα εξερευνείτε τις πτυχές της καθημερινότητάς σας που δεν σας ταιριάζουν πια. Που είναι οι ρωγμές στο σύστημα; Αναλύστε τα πάντα -τη διαδρομή για τη δουλειά, την ίδια τη δουλειά, την ρουτίνα γυμναστικής σας. Είστε έτοιμοι να μεταμορφωθείτε. Ήρθε η ώρα να βγείτε απ' το κουκούλι σας και να γίνεται αυτή η υπέροχη πεταλούδα που είστε, προφανώς.

Ιχθείς

Το τέλος του Μαρτίου είναι γεμάτο με οικονομικά θέματα. Στις 23 με 24 και στις 27 θα αντιμετωπίσετε μερικά θέματα με φίλους, χρήματα και θα έχετε την αίσθηση πως δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας, ειδικά αν πιέζετε πολύ ή πηγαίνετε προς πολλές διαφορετικές κατευθύνεις. Αυτό είναι το θέμα γύρω απ' το οποίο επικεντρώνεται η πανσέληνος και συνεχίζει και τον Απρίλιο. Πώς συνδέονται τα χρήματα με τα συναισθήματά σας; Θα έπρεπε να είναι έτσι; Πρέπει να βεβαιωθείτε πως η προσωπική σας αξία είναι η νούμερο 1 προτεραιότητά σας.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!