Γι' αυτούς τους 4 λόγους οι ωραίες γυναίκες είναι single!
Γι' αυτούς τους 4 λόγους οι ωραίες γυναίκες είναι single!


Μια παράδοξη πραγματικότητα...

Υπάρχουν αμέτρητα άρθρα και θεωρίες που προσπαθούν να απαντήσουν στο μυστήριο γιατί τα όμορφα κορίτσια είναι single. Όμως όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μένουν αναπάντητα έτσι και το παραπάνω παραμένει ένα αίνιγμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μερικές απαντήσεις.

Οι όμορφες γυναίκες δεν θα βγουν ραντεβού με έναν άντρα με τον οποίο νιώθουν πως είναι χάσιμο χρόνου. Γενικά δεν θα ασχοληθούν με κάτι που δεν τους κινεί το ενδιαφέρον. Αντ αυτού θα προτιμήσουν να ασχοληθούν με τον εαυτό τους.

Οι άντρες φοβούνται να προσεγγίσουν τις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση. Η ιδέα της απόρριψης φοβίζει τους άντρες. Ακόμα και αν καταφέρουν να πλησιάσουν μια όμορφη γυναίκα, πάντα θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι θα βρεθεί κάποιος καλύτερος για να την διεκδικήσει και στο τέλος να κερδίσει.

Οι όμορφες γυναίκες δεν εμπιστεύονται εύκολα. Συνήθως κάθε φορά που ένας άντρας τις πλησιάζει νιώθουν ότι τις χρησιμοποιεί για την εξωτερική τους εμφάνιση και για να καυχιέται ότι είναι με μια όμορφη συνοδό.

Τέλος αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι δεν φταίνε μονό εκείνες που δεν έχουν σχέση, αλλά η ευθύνη κυρίως είναι των αντρών οι οποίοι δεν μπαίνουν στον κόπο να τις φλερτάρουν γιατί σκέφτονται πως αποκλείεται να είναι μόνες. 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!