Νόμιζε ότι πάχυνε στην καραντίνα, αλλά κατάλαβε ότι ήταν έγκυος λίγο πριν γεννήσει!
Νόμιζε ότι πάχυνε στην καραντίνα, αλλά κατάλαβε ότι ήταν έγκυος λίγο πριν γεννήσει!


Η εγκυμοσύνη είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας, αρκεί να... γνωρίζεις ότι είσαι έγκυος. Αυτή η μαμά από την Βρετανία βρέθηκε προ εκπλήξεως 10 μέρες πριν γεννήσει καθώς νόμιζε ότι το φούσκωμα στην κοιλιά της ήταν απλώς πάχος.

Μια Βρετανίδα μαμά έμαθε ότι θα φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι 10 μέρες πριν γεννήσει. Η ίδια αγνοούσε πως ήταν έγκυος καθώς νόμιζε ότι απλώς είχε παχύνει στο lockdown. Όπως δήλωσε και στο BBC απέδιδε τις κλωτσιές του εμβρύου σε σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, ενώ η εγκυμοσύνη της δεν έγινε καν αντιληπτή από τους γιατρούς ούτε όταν νοσηλεύτηκε με κορονοϊό στο νοσοκομείο του Μπρίστολ.

«Η κοιλιά μου ήταν λίγο πρησμένη αλλά καθώς ένιωθα άρρωστη ποτέ δεν μου πέρασε απ΄το μυαλό ότι είμαι έγκυος.» είπε αργότερα σε συνέντευξή της.

Ακόμη και όταν ο σύζυγός της, την ρωτούσε αν ήταν σίγουρη ότι δεν ήταν έγκυος, εκείνη απαντούσε αρνητικά. Μετά από την 1η Ιανουαρίου όμως όταν ένιωσαν και οι δυο τις κλωτσιές του μωρού στην κοιλιά της, έκανε τεστ κυήσεως το οποίο βγήκε θετικό!

Ακόμα και όταν το έμαθε, η μέλλουσα μαμά νόμιζε πως είχε 5-6 μήνες μπροστά της μέχρι να γεννήσει και επέστρεψε κανονικά στη δουλειά της. Δέκα ημέρες αργότερα ωστόσο, έσπασαν τα νερά της και ο σύζυγός της την πήγε εσπευσμένα στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Το ζευγάρι έχει άλλα δυο παιδιά και τώρα η ευτυχία τους πολλαπλασιάστηκε!

Με αφορμή αυτή την απίστευτη ιστορία, οι υγειονομικές αρχές συμβουλεύουν τις γυναίκες να κάνουν πάντα ένα τεστ εγκυμοσύνης.

Πηγή: lifo.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!