Απόλαυση η εγκυμοσύνη το καλοκαίρι
Απόλαυση η εγκυμοσύνη το καλοκαίρι


Είσαι έγκυος το καλοκαίρι. Και στο μυαλό σου έρχονται ο καύσωνας, η αποπνικτική ατμόσφαιρα, η υγρασία, η κατακράτηση υγρών και σε πιάνει θα λέγαμε… πανικός. Πώς θα την παλέψεις με αυτές τις συνθήκες.

Κι, όμως, το καλοκαίρι έχει και την καλή του πλευρά για μία έγκυο και μάλιστα, έχεις λόγους να αισθάνεσαι υπέροχα που είσαι έγκυος αυτή την περίοδο. Δείτε παρακάτω τους λόγους:

Τα καλοκαιρινά φρούτα

Η εγκυμοσύνη απαιτεί υγιεινή διατροφή και πολλά φρούτα. Και το καλοκαίρι μπορείς να τηρήσεις αυτή την «υποχρέωση», μιας και τα φρούτα είναι από τα αγαπημένα, πιο εύγεστα, ωφέλιμα και δροσερά.

Άνετα ρούχα

Το ντύσιμο είναι το παν στο θέμα της άνεσης, αλλά και της εμφάνισης. Και τα αέρινα καλοκαιρινά ρούχα συνδυάζουν και τα δύο.

Κάνεις περισσότερες δραστηριότητες

Θα βγεις τις βόλτες σου, θα πας για περπάτημα, θα κολυμπήσεις. Γενικότερα το καλοκαίρι έχεις περισσότερες επιλογές σε δραστηριότητες.

Δεν μένεις κλεισμένη στο σπίτι

Τον χειμώνα, αναγκαστικά λόγω καιρού, μένεις περισσότερο μέσα στο σπίτι. Και αυτό στην εγκυμοσύνη μερικές φορές – και λόγω ορμονών – σε ρίχνει ψυχολογικά. Το καλοκαίρι βγαίνεις, κάνεις βόλτα το βράδυ, μπορείς να πας διακοπές, οπότε σίγουρα η ψυχολογία σου είναι πιο ανεβασμένη.

Πηγή: baby.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!