Τι δεν μπορείς να κάνεις τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης
Τι δεν μπορείς να κάνεις τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης


Και πλησιάζει η ημέρα που θα κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μωρό σας. Και η αγωνία σας για την στιγμή αυτή όλο και μεγαλώνει. Έλα, όμως, που όσο η εγκυμοσύνη φτάνει προς το τέλος της, τόσο μεγαλώνουν και οι αντικειμενικές δυσκολίες στην καθημερινότητα.

Γιατί κακά τα ψέματα, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν κάποια πράγματα που μία έγκυος σχεδόν αδυνατεί να κάνει. Δείτε παρακάτω κάποια από αυτά:

Να βάλει κάλτσες και παπούτσια

Αν δεν μιλάμε για τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε το να είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και να χρειάζεται να φορέσεις κάλτσες και παπούτσια είναι ο, τι χειρότερο.

Ξύρισμα στα πόδια

Και σταδιακά και αυτό γίνεται δύσκολο. Για να μην αναφερθούμε στο ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή. Φυσικά όσο μεγαλώνει η κοιλιά τόσο πιο δύσκολη είναι η αποτρίχωση …σε μέρη που δεν βλέπετε.

Να κοιμηθεί

Το μπρούμυτα το έχεις ξεχάσει από τον καιρό που άρχισε να μεγαλώνει η κοιλίτσα, αλλά προς το τέλος της εγκυμοσύνης, πλέον, ο ύπνος είναι δύσκολος. Ακόμα και το να γυρίσεις πλευρό.

Να μπαίνει και να βγαίνει έξω από τη μπανιέρα

Η μπανιέρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή και δεν γίνεται να βγείτε από αυτή την χωρίς βοήθεια. Επειδή υπάρχει έντονος ο κίνδυνος του ατυχήματος, καλό είναι να μην το επιχειρείτε μόνες.

Πηγή: baby.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!