4 σκέψεις που κάνει κάθε έγκυος
4 σκέψεις που κάνει κάθε έγκυος


Είναι η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή σου αλλά δεν είναι η πιο τέλεια. Και το χειρότερο; Δύσκολα θα βρεις γυναίκες που το παραδέχονται. Οι περισσότερες γυναίκες που περιμένουν παιδί θέλουν να περνούν μόνο αισιόδοξα μηνύματα, κρατούν τις δυσκολίες (εντάξει, κάποιες έχουν και εύκολες εγκυμοσύνες) για τον εαυτό τους και μοιράζονται όλα τα όμορφα. Όμως όλες σκέφτονται τα εξής 4 πράγματα:

1. Πρωινή αδιαθεσία: Πόσο θα κρατήσει; Δεν ξεκίνησε όταν περίμενες και δεν κρατάει λίγες στιγμές. Κάποιες μέρες ανακατεύεσαι συνέχεια και κάποιες καθόλου. Σε ενοχλούν οι μυρωδιές, σε ενοχλούν οι γεύσεις, σε ενοχλούν όλα.

2. Δεν μπορώ να είμαι ‘σωστή’ συνέχεια: Θέλεις να τρως ό,τι πιο υγιεινό, να πίνεις πολύ νερό και να μην ξεφεύγεις με τα λιπαρά. Αλλά υπάρχουν και στιγμές που θέλεις να φας ένα hamburger, πατάτες τηγανιτές και να αφήσεις τα φρούτα στην άκρη! Εννοείται ότι μπορείς να ενδώσεις αρκεί να το ελέγχεις!

3. Δυσκολεύεσαι στην δουλειά: Δεν ήξερες μέχρι τώρα πόσο δύσκολο είναι για μερικές γυναίκες να πηγαίνουν κάθε μέρα στο γραφείο το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν για την εγκυμοσύνη, ενώ εσύ είσαι συνέχεια στην τουαλέτα, ανακατεύεσαι και δεν αντέχεις τον καπνό των συναδέλφων (ναι, κάποιοι καπνίζουν στα γραφεία!). Η σωστή διατροφή θα σου δώσει ενέργεια, κουράγιο!

4. Η αλλαγή στο σώμα σου γίνεται σταδιακά αλλά δύσκολα το αποδέχεσαι. Το στήθος, η περιφέρεια, η κοιλιά αλλάζουν και τρομάζεις. Ναι, θα φέρεις στον κόσμο ένα παιδί, αλλά δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλες γυναίκες, δέξου το σώμα σου όπως είναι και σύντομα θα επανέλθεις! Απλά θα έχεις στην αγκαλιά σου και το μωράκι σου!

Πηγή: giatimama.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!