4 πράγματα που αλλάζουν με την έλευση του μωρού
4 πράγματα που αλλάζουν με την έλευση του μωρού


Ο ερχομός ενός μωρού στο σπίτι θα φέρει χαρά και ευτυχία αλλά η σχέση σου με τον σύζυγο σας θα περάσει δυσκολίες καθώς οι αλλαγές που θα επιφέρει η ύπαρξη του νέου μέλους σας θα την βάλουν σε νέες βάσεις.

Τέλος οι γλύκες και τα "πονηρά"
Τα απαραίτητα είναι πια πάνες, γάλα και σαλιάρες. Τα μηνύματά σας είναι μόνο τέτοια. Σε πιο χαλαρές στιγμές το πολύ πολύ να τον αποκαλέσεις αγάπη.

"Σεξ; Τί είναι το σεξ;"
Η σεξουαλική σας ζωή θα αλλάξει. Θα είστε και οι δύο τόσο κουρασμένοι που το σεξ θα είναι μια ξεχασμένη λέξη που όταν ο ένας από τους δυο θα την επαναφέρει, θα εξουθενώνεστε και μόνον στο άκουσμα της.

Θα κοιμηθώ νωρίς, για να ξυπνήσω νωρίς...
Τα μάτια κλείνουν από τις 19:00 το απόγευμα, όμως κάνεις κουράγιο και κρατιέσαι μέχρι τις 22:00 γιατί είσαι ενήλικας. Η ιδέα του να βγείτε έξω σαν δύο πιτσουνάκια με το σύζυγο έχει γίνει το πιο εφιαλτικό σενάριο. Η "βουτιά" στο κρεβάτι, ένα όνειρο που πρέπει να γίνει πραγματικότητα.

Αγαπημένε μου καναπέ, πόσο μου λείπεις!
Η ρομαντική εικόνα να βλεπετε αγκαλικά στον καναπέ σειρές και ταινίες είναι ένα μια παλιά ανάμνηση που διηγώντας την, κλαίτε. Τώρα είστε ανοιχτοί και busy 24/7. Ο καναπές σας φιλοξενεί μόνον για έναν γρήγορο ύπνο μέχρι το επόμενο "ουάααααα".

Πηγή: all4mama.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!