10 τρόποι να προβλέψεις αν περιμένεις αγόρι ή κορίτσι
10 τρόποι να προβλέψεις αν περιμένεις αγόρι ή κορίτσι


Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνει κάποιος σε μια έγκυο είναι: «Τι έχεις; Αγόρι ή κορίτσι;».

Το φύλο του μωρού είναι το πιο ενδιαφέρον θέμα σχεδόν για όλους και μάλιστα κάποιοι ποντάρουν και για αυτό! Στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να ανακαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει πριν συμπληρωθεί η 20η εβδομάδα εγκυμοσύνης και αν δεν κάνει υπέρηχο! Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι γονείς που δεν θέλουν να ξέρουν το φύλο του μωρού που περιμένουν μέχρι να γεννηθεί το παιδί.

Πολλές μαμάδες λένε ότι ήδη γνωρίζουν το φύλο του μωρού πριν γεννηθεί το μωρό και πριν το δουν στο υπερηχογράφημα με τον γιατρό τους. Αν λοιπόν, δεν ανήκετε στην κατηγορία με τις μαμάδες που θέλουν να μάθουν το φύλο του μωρού τους μετά τον τοκετό ή στην κατηγορία με τις μαμάδες που έχουν υπομονή και περιμένουν μέχρι την 20η εβδομάδα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε ένα από τα παρακάτω tips.

Λιγούρες
Οι περισσότερες γυναίκες, υποστηρίζουν ότι νιώθουν έντονες λιγούρες για πολλές και διάφορες τροφές. Έτσι, αν έχετε έντονες λιγούρες για γλυκό μάλλον περιμένετε κορίτσι, ενώ αν έχετε έντονες λιγούρες για αλμυρό μάλλον περιμένετε αγόρι.

Ναυτία
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μαμάδων, όσες αντιμετωπίζουν έντονες ναυτίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους περιμένουν αγόρι, καθώς τα κορίτσια δεν προκαλούν τόσο έντονη αδιαθεσία στις μαμάδες τους.

Θέση κοιλιάς
Αν η κοιλιά σας είναι χαμηλά, τότε έχετε αγόρι αν πάλι η κοιλιά σας βρίσκεται ψηλά τότε πιθανότατα να έχετε κορίτσι!

Κινέζικος πίνακας
Ο κινέζικος χάρτης πρόβλεψης του φύλου του μωρού, βρέθηκε σε τάφο ενός πιστού της οικογένειας Ching και υπολογίζεται ότι είναι περίπου 700 ετών. Δείτε εδώ αν έχετε αγόρι ή κορίτσι σύμφωνα με τον κινέζικο πίνακα!

Χτύπος καρδιάς
Όταν γυναικολόγος σας ακούσει το χτύπο της καρδιάς του μωρού σας, συγκρατήστε το αποτέλεσμα. Λέγεται πως αν οι παλμοί του είναι από 140 και πάνω κυοφορείτε κορίτσι και πως αν είναι 140 παλμοί και κάτω κυοφορείτε αγόρι.

Ξηροδερμία
Νιώθετε το δέρμα σας ξηρό και αφυδατωμένο; Αν ναι, τότε για αυτό θα πρέπει να «κατηγορήσετε» το κοριτσάκι που μεγαλώνει μέσα σας καθώς αυτό κλέβει τη λάμψη και την ομορφιά σας, σύμφωνα με μύθους!

Το τεστ με τη βέρα
Ναι, ναι το ξέρετε σίγουρα! Δέστε μια βέρα σε ένα σπάγκο και αφήστε τη να αιωρείται πάνω από την κοιλιά σας. Αν κάνει κύκλους θα αποκτήσετε αγόρι, ενώ αν κάνει κινήσεις μπρος-πίσω θα αποκτήσετε κορίτσι.

Το κόλπο με τις παλάμες
Λένε πώς αν κάποιος σας ρωτήσει (χωρίς να το γνωρίζετε) «Δείξε μου τις παλάμες σου» και δείξετε τα χέρια σας με τις παλάμες προς τα κάτω τότε πιθανότατα να έχετε αγόρι, αν πάλι δείξετε τα χέρια σας με τις παλάμες προς τα επάνω, μάλλον περιμένετε κορίτσι!

Όνειρα
Κάποιες παλιές μαίες έλεγαν πώς αν ονειρευτείς αγόρι θα κάνεις κορίτσι και πως αν ονειρευτείς κορίτσι θα κάνεις αγόρι.

Φάτε σκόρδο
Αν θέλετε να μάθετε το φύλο του παιδιού σας μπορείτε να φάτε... σκόρδο (μπλιαχ)! Μετά από μερικές ώρες, αν η μυρωδιά βγαίνει από τους πόρους σας, τότε κατά πάσα πιθανότητα να κυοφορείτε αγόρι.

Όπως και να έχει, οι παραπάνω τρόποι είναι αρκετά διασκεδαστικοί. Κάποιοι ίσως πέσουν μέσα και κάποιοι όχι! Εσείς παρόλα αυτά, θα σας προτείναμε να αρχίσετε να αγοράζετε τα ρούχα για το μωρό σας μετά τον υπέρηχο της 20ης εβδομάδας!

Πηγή: mothersblog.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!