Τα πιο άχρηστα αντικείμενα του μωρού
Τα πιο άχρηστα αντικείμενα του μωρού


Είναι αντικείμενα, χωρίς τα οποία δεν μπορείτε να…ζήσετε με το μωρό σας, αλλά είναι και εκείνα, που έχετε στοιβάξει στην γωνία και τα αφήνετε να σκονίζονται. Διαβάστε ποια θεωρούν πιο άχρηστα οι ίδιες οι μητέρες.

ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ
Δεν χρειάζεται ξεχωριστό έπιπλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως αλλαξιέρα οποιαδήποτε συρταριέρα έχει αρκετή ελεύθερη επίπεδη επιφάνεια, προκειμένου να τοποθετήσετε το μωρό σας και να το περιποιηθείτε.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ
Δεν χρησιμεύουν σε τίποτα και συνεχώς γλιστρούν και πέφτουν από τα πόδια του. Είναι μόνο για ομορφιά. Ένα ζευγάρι κάλτσες είναι αρκετό, ώστε να μην κρυώνουν τα πόδια του.

ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ
Πολλές μητέρες τις χρησιμοποιούν, για να νανουρίσουν σε αυτές τα μωρά τους. Οι περισσότερες το θεωρούν υπερβολή. Έτσι κι αλλιώς το μωρό δεν θέλει καθισιό, ενώ τα περισσότερα ενοχλούνται με το «μπρος-πίσω» και προτιμούν το «αριστερά-δεξιά».

ΚΑΔΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΕΣ
Στο εμπόριο υπάρχουν παντού. Ουσιαστικά πρόκειται για απλούς κάδους απορριμμάτων με ένα άλλο σχέδιο. Οι πάνες πάνε στα σκουπίδια. Δεν χρειάζεται ξεχωριστός κάδος.

ΑΚΡΙΒΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ
Η χρήση του μπιμπερό είναι για να πίνει το γάλα του το μωρό και όχι για να το βλέπει ο γονιός και να χαίρεται. Μην ξοδεύετε, λοιπόν, μία περιουσία για να αγοράσετε μπιμπερό μόνο και μόνο για τη φίρμα ή το σχέδιό τους.

ΚΟΥΝΙΑ-ΛΙΚΝΟ
Πολλές μητέρες το θεωρούν περιττό. Μπορεί να είναι βολικό τους δύο-τρεις πρώτους μήνες, αλλά μετά είναι άχρηστο. Ενώ ένα μικρό κρεβάτι-κούνια μπορεί να προσφέρει το ίδιο περιβάλλον για το βρέφος.

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ
Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να έχετε τα μάτια σας καρφωμένα πάνω στην οθόνη. Αν ήταν έτσι γιατί να έχετε την ενδοεπικοινωνία και να μην είστε συνέχεια επάνω από το μωρό. Εάν σας χρειαστεί, θα σας… ενημερώσει.

ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΕΣ... ΠΑΝΕΣ
Συνήθως προκαλούν δερματολογικά προβλήματα στα παιδιά. Μην προσπαθείτε να αγοράσετε τις πιο φθηνές. Καλύτερα να εντοπίσετε πάνες της προκοπής σε προσφορά.

Πηγή: mother.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!