Τι πρέπει να προσέχετε στην αγορά παιδικών ρούχων!
Τι πρέπει να προσέχετε στην αγορά παιδικών ρούχων!


Αρχή φθινόπωρου και κάποιοι από εμάς έχουμε ήδη μπει στη διαδικασία οργάνωσης της ντουλάπας των παιδιών, ξεκινώντας από την απογραφή, που είναι η μόνη αφετηρία για τη σωστή οργάνωση και την εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου.

 Δεν είναι εποχή για περιττά έξοδα, ούτε για παρορμητικές αγορές. Θέλουμε λίγα ρούχα και καλά, που να αρέσουν τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά. Να είναι ποιοτικά, να αντέξουν όλη τη χρονιά και – γιατί όχι;  Αν είναι δυνατόν να φτάσουν στο μικρότερο αδελφάκι σαν καινούρια.

Τα παιδιά είναι οι πιο αυστηροί κριτές. Απαιτούν και αξίζουν πάντα το καλύτερο. Πέρα από την καλαισθησία και το γούστο, όταν διαλέγουμε ρούχα για τα παιδιά, θα πρέπει να προσέχουμε και άλλα πράγματα, τα οποία είναι βασικά για την άνεσή τους, αλλά και για το πορτοφόλι μας!

Πιο κάτω, σας παραθέτουμε μια σειρά από πράγματα που πρέπει να εξετάσουμε πριν προβούμε στις αγορές για τα παιδικά ρούχα που θέλουμε.

  • Αρχικά είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε ρούχα που να εφαρμόζουν σωστά. Δεν πρέπει τα ρούχα να στενεύουν τα παιδιά μας ή να τους προκαλούν αίσθηση δυσφορίας και εκνευρισμό, ούτε να τα εμποδίζουν στο βάδισμα, το τρέξιμο ή το παιχνίδι! Για παράδειγμα, το παιδικό μπουφάν πρέπει να έχει καλή εφαρμογή και να είναι από ανθεκτικό ύφασμα. Όταν το φοράει το παιδί, θα πρέπει να μπορεί να σηκώνει ψηλά τα χέρια του χωρίς δυσκολία.

 

  • Ελέγχουμε καλά τις ραφές και τις ενώσεις στα ρούχα. Για την ασφάλεια των παιδιών μας, αλλά και για να μην γκρινιάζουν από τυχόν ενοχλήσεις, ελέγχουμε καλά τα ρούχα, ώστε να μην έχουν εγκοπές και οι κλωστές να μην εξέχουν, δεδομένου ότι αυτό μπορεί να ενοχλεί το παιδί και να κάνει σημάδια στο δέρμα του. Επιπλέον, θα πρέπει να αποφεύγουμε, όσο γίνεται, τα παιδικά ρούχα με φερμουάρ, καθώς συνήθως προκαλούν εξανθήματα στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού.

 

  • Είναι επιτακτική ανάγκη, εάν το μωράκι μας έχει μεγαλώσει λίγο, να καταλάβουμε τι ακριβώς του αρέσει και τι ρούχα θέλει να φοράει, αλλιώς μπορεί να βρεθούμε σε κίνδυνο να μαζέψουμε αρκετά άχρηστα ρούχα που να μην τα φορέσει πάνω από 1-2 φορές!

 

  • Επιπλέον, ακόμα και αν δεν έχουμε παρατηρήσει κάποια αλλεργία στο παιδί, είναι καλύτερα να επιλέγουμε ρούχα τα οποία είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικά υφάσματα. Έτσι θα ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να δημιουργηθούν  ερεθισμοί στο παιδί ή κάποια αλλεργική αντίδραση. Ιδανικά θα πρέπει να αγοράσουμε παιδικά ρούχα από αγνά και απαλά υλικά καθώς και άνετα υφάσματα.

 

Στη σειρά Lupilu θα βρείτε ρούχα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις δικές σας και των παιδιών σας. Η μεγάλη γκάμα παιδικών ρούχων Lupilu ξεχωρίζει για την εξαιρετική της ποιότητα και την χαμηλή τιμή. Τα παιδικά ρούχα Lupilu φτιάχνονται με 100% οργανικό βαμβάκι, το οποίο καλλιεργείται χωρίς τοξικά χημικά όπως φορμαλδεΰδη, χρωστικές ουσίες, αμμωνία και μαλακτικά και γι’ αυτό και συνιστάται ιδιαίτερα για τα βρεφικά και παιδικά δέρματα. Η προτεραιότητα στην ασφάλεια και την άνεση των παιδιών είναι αυτά που έχουν χαρίσει βραβεία στα Lupilu και τα έχουν κάνει μια από τις πιο αγαπημένες μάρκες παιδικών ρούχων στην Ευρώπη.

Βρείτε τα Lupilu σε πρακτικά και χαριτωμένα σχέδια και σε χαμηλή τιμή στα καταστήματα Lidl σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!