Ποιο είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για μια μαμά;
Ποιο είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για μια μαμά;


Ας μην κρυβόμαστε, η μαμά κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι αυτή που κατά κύριο λόγο περνάει αρκετό χρόνο μέσα στο αυτοκίνητό κάνοντας πολλές διαδρομές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της οικογένειας.

Από το πρωί ξεκινάει ένας μαραθώνιος δρομολογίων. Να πάει τα παιδιά της στο σχολείο, να πάει στη δουλειά της, να σχολάσει τα παιδιά από το σχολείο, να τα πάει στις δραστηριότητες τους  και να καταλήξει αργά το απόγευμα ξανά στο σπίτι.

Σε περίπτωση ακόμη που δεν προλαβαίνει να επιστρέψει στη βάση της, το αυτοκίνητο πολλές φορές στο διάστημα που μεσολαβεί μετατρέπεται ακόμη και σε χώρο που το παιδί μπορεί και να φάει, να κοιμηθεί λίγο, ακόμη και να αλλάξει ρούχα.

Είναι λοιπόν αναγκαίο για μία μαμά να οδηγεί ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο που θα της δίνει την λύση στις ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και μια ποιοτική εμπειρία στους δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα, ένα πρακτικό αυτοκίνητο που θα είναι ικανό όχι μόνο για να μεταφέρει τα παιδιά με ασφάλεια, αλλά και άνετο για τους συμμαθητές τους, τον αθλητικό εξοπλισμό για τις εξωσχολικές δραστηριότητες, τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, το σκύλο, και ό,τι άλλο προκύψει στην πολυεπίπεδη οικογενειακή ζωή.

Άνετο αυτοκίνητο εσσωτερικά με ιδανικές εξωτερικές διαστάσεις παράλληλα που βοηθούν για εύκολη στάθμευση.

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που ονειρεύονται όλες οι μαμάδες!! Η BMW Σειρά 2 Active Tourer είναι μια εξαιρετική περίπτωση οικογενειακού αυτοκινήτου που μπορεί να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται μια μαμά, χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Γνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις ευρυχωρίας, ευελιξίας και λειτουργικότητας της premium μικρής κατηγορίας, η BMW κατασκεύασε τη Σειρά 2  Active Tourer για να καταστεί το ιδανικότερο αυτοκίνητο για οικογένειες με αυξημένες ανάγκες και όχι μόνο.

Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όλους όσοι έχουν ένα δραστήριο lifestyle και βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει.

Η BMW Σειρά 2 Active Tourer διαθέτει μεταβλητή χωρητικότητα του χώρου αποσκευών, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.510 λίτρα, είναι πάντα έτοιμη για νέες δραστηριότητες.

 

Ταυτόχρονα, είναι και εξαιρετικά σαγηνευτική: οι μεγάλες πόρτες διευκολύνουν την επιβίβαση και αποβίβαση, ενώ η προαιρετικά διαθέσιμη λειτουργία ανοίγματος και κλεισίματος άνευ αφής για την πόρτα του χώρου αποσκευών κάνει πανεύκολη τη φόρτωση και προσφέρει ασυναγώνιστη άνεση.

Πέραν της άνεσης και χωρητικότητας, προσφέρει κορυφαία ασφάλεια χάρη στην υπερυψωμένη θέση οδήγησης.

Αν θέλετε να αποκτήσετε αυτό το αυτοκίνητο που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μιας οικογένειας και όχι μόνο, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και να μάθετε περισσότερα.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!