Διάσημοι μπαμπάδες σε ντοκιμαντέρ
Διάσημοι μπαμπάδες σε ντοκιμαντέρ


Η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ στρέφει την κάμερα στον πατέρα της και συνομιλεί περί πατρότητας με άλλους μπαμπάδες από τον χώρο της show business.

Η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ διασκεδάζει για λίγο το γεγονός πως μπήκε στην κινηματογραφική βιομηχανία ως κόρη του πατέρα της (Ρον Χάουαρντ) και επιμελείται ένα ντοκιμαντέρ όπου έρχεται σε επαφή με διάσημους πατέρες, με τα συναισθήματα και τις αλλαγές που προκάλεσε στη ζωή τους ο ερχομός ενός παιδιού. Το «Dads» δημιουργήθηκε για λογαριασμό του Apple TV+ και θα φιλοξενηθεί από την πλατφόρμα αυτήν την Παρασκευή, εντελώς τυχαία 2 ημέρες πριν τη γιορτή του πατέρα.

Η Χάουαρντ κρατά ένα κομμάτι του ντοκιμαντέρ συνομιλώντας με τη δική της οικογένεια και φιλοξενώντας τα όσα λέει ο πατέρας της, Ρον, για την εμπειρία του να μεγαλώνει παιδί δουλεύοντας παράλληλα στην πρώτη γραμμή της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Παράλληλα, η ίδια συνομιλεί με άλλους διάσημους γονέος, όπως ο Γουίλ Σμιθ, ο Τζαντ Άπατοου, ο Τζίμι Φάλον, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο Πάτον Όσβαλτ και άλλοι. Τις συζητήσεις συνοδεύουν διάφορα βίντεο με μπαμπάδες και παιδιά που κατά καιρούς εγιναν viral στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια.

 

 

 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!