Γιατί μπορεί να κλάψει ένας νέος μπαμπάς;
Γιατί μπορεί να κλάψει ένας νέος μπαμπάς;


Κι όμως κλαίνε και οι μπαμπάδες!

Οι μαμάδες και κυρίως οι νέες μαμάδες κλαίνε για πολλούς λόγους: Για τις δυσκολίες του θηλασμού, για το γάλα που έληξε ή απλά επειδή κοιτούν το πανέμορφο μωράκι τους να κοιμάται. Επειδή, όμως και οι μπαμπάδες βιώνουν τα ίδια συναισθήματα, έχουν κι αυτοί...δικαίωμα στο κλάμα. Για ποιους λόγους κλαίει ένας νέος μπαμπάς;

1.Η πίεση: Νιώθει παραγκωνισμένος, δεν μπορεί να θηλάσει, ούτε να ηρεμήσει εύκολα το μωρό. Αν προσθέσεις και την πίεση που νιώθει επειδή η γυναίκα του είναι κουρασμένη κι εκείνος δεν κοιμάται, τότε το κλάμα είναι το πιο υγιές ξέσπασμα σε αυτή την κατάσταση.

2.Όταν πει «μπα-μπα-μπα». Συνήθως τα μωρά λένε πρώτα «μπα-μπα» και μετά «μαμά» και οι νέοι μπαμπάδες λιώνουν.

3.Όταν οι γονείς του αγκαλιάζουν για πρώτη φορά το μωρό. Μια ματιά στην πρώτη αγκαλιά του πατέρα τους με τον γιο τους ή την κόρη και μπορεί να τους κάνει να βουρκώσουν!

4. Όταν κάνουν το μωρό να γελάσει. Το πρώτο αλλά και τα επόμενα αστεία που θα κάνει για να γελάσει το μωρό, το θεωρούν προσωπική επιτυχία. Μεγάλη η συγκίνηση!

5. Όταν το μωρό κοιμάται. Κάτι που μοιράζονται με τις μαμάδες. Το να βλέπεις το μωράκι σου να κοιμάται είναι μία από τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές μέσα σε μια κουραστική μέρα.

Πηγή: giatimama.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!