Μπαμπάς που προέρχεσαι από προβληματική οικογένεια σημαίνει...
Μπαμπάς που προέρχεσαι από προβληματική οικογένεια σημαίνει...


Συνηθίζεται, ο πρώτος ήρωας των αγοριών να είναι ο μπαμπάς τους. Στα παιδικά τους μάτια είναι δυνατός, άτρωτος και βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει δυσκολίες και να προστατεύσει την οικογένειά του. Δυστυχώς, όμως αυτό δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχουν σχέσεις που είναι προβληματικές και οι πληγές που προκαλούν θεραπεύονται δύσκολα.

Ο σκιτσογράφος και πατέρας 4 παιδιών Logan Mickel, μεγάλωσε σ’ ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον με έναν πατέρα που φώναζε και κάποιες φορές τον χτυπούσε. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του, όταν ο ίδιος έγινε μπαμπάς, ήταν ότι θα του έμοιαζε. Μέσα από αυτά τα σκίτσα μοιράζεται την δική του ιστορία, για να δώσει δύναμη σε όλους όσους προέρχονται από τέτοιου είδους οικογένειες.

 

Τι σημαίνει να γίνεσαι μπαμπάς όταν προέρχεσαι από προβληματική οικογένεια

 

Κάποιες φορές, οι δυσάρεστες καταστάσεις που περνάς σαν παιδί σε κάνουν πολύ πιο δυνατό, γιατί έχεις μάθει να στηρίζεσαι στον εαυτό σου. Από μικρός, συνειδητοποιείς ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και ότι τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν προσπαθήσεις μόνος σου. Μπορεί να είναι σκληρό να το μαθαίνεις σε μια τόσο τρυφερή ηλικία και από έναν άνθρωπο που κανονικά θα έπρεπε να είναι δίπλα σου, όμως αυτός είναι και ο λόγος που μεγαλώνοντας γίνεσαι δυνατός. Δυνατός για να στηρίξεις την δική σου οικογένεια και να αποτινάξεις την εικόνα που σε στοιχειώνει.

Πηγή: boredpanda.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!