Σίμος Τσιάκκας: Είχα εκπλαγεί όταν η κόρη μου σε ηλικία ενάμιση χρονών τραγουδούσε τους τίτλους της σειράς που έπαιζα
Σίμος Τσιάκκας: Είχα εκπλαγεί όταν η κόρη μου σε ηλικία ενάμιση χρονών τραγουδούσε τους τίτλους της σειράς που έπαιζα


Τον Μάιο περιμένει να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας μιας και η σύζυγος του θα του χαρίσει το δεύτερο μέλος της οικογένειας τους που θα είναι και πάλι κοριτσάκι.Ο Σίμος Τσιάκκας μοιράζεται μαζί μας όλα όσα αφορούν εκείνο ως μπαμπα΄και την μονάκριβη κορούλα του Ραφαηλία. 

Ποια ήτανε η ομορφότερη στιγμή σου σαν πατέρας; Αυτή δηλαδή τη στιγμή που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;Σίγουρα η στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ, ήταν όταν την κράτησα πρώτη φορά στα χέρια μου στο μαιευτήριο.

Τι λατρεύεις να κάνεις με την κόρη σου; Λατρεύω να παίζω έξω στην αυλή μαζί της, προσπαθώ να την βγάζω όσο πιο συχνά έξω για παιχνίδι για να είναι πιο δημιουργική και να μην περνά πολλές ώρες βλέποντας τηλεόραση.      

Ποια στιγμή σε έκανε να αισθάνεσαι άσχημα η 3χρονη κόρη σου Ραφαηλία; Δεν μπορώ να πω ότι με έκανε να αισθάνομαι άσχημα, σίγουρα στεναχωριέμαι όταν κάποτε πρέπει να της θυμώσω αλλά μερικές φορές πρέπει να θέτεις όρια.

Έχει ταλέντο η μικρή σου στην υποκριτική? Της μιλάς καθόλου για το επάγγελμα του ηθοποιού?Δεν ξέρω αν έχει ταλέντο ακόμα, όμως όταν με βλέπει στην τηλεόραση παρακολουθεί με ενδιαφέρον.

Τι θεωρείς πως κάνεις πολύ σωστά σαν μπαμπάς και τι θα ήθελες να αλλάξεις προς το καλύτερο?Της μιλάω πάντα σαν να μιλάω σε ενήλικα και προσπαθώ όταν θεωρώ οτι κάνει κάτι λάθος να μην την μειώνω αλλά να της λέω ότι την θεωρώ πολύ έξυπνη για να κάνει αυτή την αταξία.

Τι ήταν η ατάκα που σου είπε και έπαθες πλάκα; Δεν πίστευες  δηλαδή ότι σου είπε κάτι τέτοιο ένα παιδί;  Είχα εκπλαγεί όταν σε ηλικία ενάμιση χρονών ξεκίνησε να τραγουδά τους τίτλους της σειράς που έπαιζα .                             

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!