Stephen Hawking

Stephen Hawking ….. Διέψευσε τις εκτιμήσεις των επιστημόνων και έμεινε στη ζωή ως το 76ο έτος της ηλικίας του. Έπασχε από ατροφική πλευρική σκλήρυνση γνωστή ως νόσο του κινητικού νευρώνα και σταδιακά παρέλυσε, μπορώντας μόνο να κουνήσει τα βλέφαρα του!

Continue Reading



Ασιατικοί Τύμβοι/Asians Crains

Στη δεκαετία του 1950, διάφορες επιστήμες άρχισαν να κλονίζουν την κοσμοθεωρία μας, αποκαλύπτοντας τις βλάβες που προκαλεί στο περιβάλλον η εκμετάλλευση των πόρων της γης. Η μόλυνση δηλητηρίαζε σταθερά τα βιολογικά συστήματα xάρη στα οποία διατηρούμαστε στη ζωή.

Continue Reading


Iris Apfel 92 χρονων Fashion Icon

Βλέποντας την Aris σου δίνεται η εικόνα ότι είναι τολμηρή ,ευφάνταστη, δημιουργική, γεμάτη ενέργεια και όρεξη για ζωή! Σίγουρα είναι αισιόδοξος άνθρωπος και η πιο hot fashion icon γιαγιά!!!

Continue Reading



Μιλώντας για το άσπρο...

Το άσπρο συμβολίζει για μένα την ελευθερία, την δημιουργία, την ανεξαρτησία, το καθαρό βλέμμα, την αθωότητά, την ειρήνη, την ηρεμία, την αυτοπεποίθηση, την ήρεμη δύναμη ενός φαινομενικά πράου ανθρώπου, το δυνατό πνεύμα ενος ανήσυχου καλλιτέχνη ή του ανθρώπου που ψαχουλεύει το μέσα του, για να σώσει την ψυχή του.

Continue Reading