Θέλετε να εξαφανίσετε τα «ψωμάκια»;
Θέλετε να εξαφανίσετε τα «ψωμάκια»;


Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος στους γοφούς; Διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί!

Κάθε καλοκαίρι πριν βγούμε στις παραλίες οι περισσότερες από εμάς σκεφτόμαστε πώς θα χάσουμε λίπος από τους γλουτούς, τα γνωστά σε όλους ψωμάκια. Αν λοιπόν ανήκετε στις γυναίκες που κοιτάνε τα πόδια τους και τα φαντάζονται πιο αδύνατα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Καταρχάς το πιο σημαντικό στην προσπάθεια σας να εξαφανίσετε τα ψωμάκια είναι να έχετε κίνητρο. Εάν δεν έχετε ένα ισχυρό κίνητρο, δεν πρόκειται να δείτε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Σκεφτείτε κάτι που μπορεί να σας παρακινήσει, όπως παλιές σας φωτογραφίες ή το αγαπημένος σας τζιν που δεν σας χωράει πλέον. Αυτές οι σκέψεις δεν είναι πολύ ευχάριστες, αλλά θα σας δώσουν αρκετή δύναμη, για να πετύχετε τον στόχο σας.

Η υπομονή είναι το δεύτερο όπλο που πρέπει να έχετε στην κατοχή σας. Ναι είναι κατανοητό πως θέλετε να χάσετε λίπος σε μια ημέρα ή δύο, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Θα πρέπει να εργαστείτε και να καταβάλετε προσπάθεια για να πετύχετε μια απώλεια λίπους σε όλο σας το σώμα.

Ξεκινήστε την ημέρα σας σωστά. Δεδομένου ότι η μείωση του λίπους σχετίζεται με τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού, δεν πρέπει να παραλείψετε το πρώτο γεύμα της ημέρας. Επιλέξετε ένα υγιεινό πρωινό που να συνδυάζει άπαχη πρωτεΐνη με σύνθετους υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Η πρωτεΐνη θα σας δώσει ενέργεια και θα βοηθήσει στην οικοδόμηση των μυών. Οι σύνθετοι υδατάνθρακες θα σας προσφέρουν το συναίσθημα της πληρότητας για πολλές ώρες.

Άσκηση, άσκηση και πάλι άσκηση. Προφανώς, θα πρέπει να κάνετε σωματικές δραστηριότητες. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη άσκησης, προκειμένου να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά ψωμάκια. Επιλέξετε αερόβια προπόνηση όπως τρέξιμο, χορό αλλά να τη συνδυάζετε πάντα με ασκήσεις με βάρη.

Αρχίστε να τρώτε υγιεινά. Με τη μείωση των θερμίδων και με την υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφής, όπως φρούτα, λαχανικά, πλιγούρι βρώμης, λευκό κρέας, τροφές ολικής αλέσεως θα χάσετε πιο εύκολα το λίπος από τους γλουτούς.

Πηγαίνετε με τις σκάλες. Δουλεύετε στον 4ο ή 5ο όροφο του κτιρίου του γραφείου σας και επιλέγετε να παίρνετε το ασανσέρ κάθε μέρα; Λοιπόν, αν θέλετε να χάσετε λίπος, ιδίως από τα πόδια, αρχίστε να ανεβοκατεβαίνετε με τις σκάλες. Θα εκπλαγείτε για το πόσο γρήγορα μπορείτε να αποκτήσετε γυμνασμένα πόδια.

Κρατήστε ένα ημερολόγιο καταγραφής τροφίμων. Μπορεί να σας ακούγετε κουραστικό να καταγράφετε τι τρώτε κάθε μέρα, όμως μελέτες έχουν δείξει ότι όσοι κρατάνε ένα ημερολόγιο τροφίμων, χάνουν πιο εύκολα βάρος.

Και τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό μυστικό: αγαπήστε το σώμα σας. Αν έχετε γεννηθεί με το σωματότυπο «αχλάδι» και εάν έτσι είναι η μαμά σας, η γιαγιά σας και η αδελφή σας, τότε έχετε απέναντι σας τη γενετική και δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα. Ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή, βάλτε τη σωματική δραστηριότητα στη ζωή σας, αλλά κυρίως αγαπήστε το σώμα σας.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!