Αυτό είναι το απόλυτο κόσμημα του καλοκαιριού!
Αυτό είναι το απόλυτο κόσμημα του καλοκαιριού!


Το καλοκαίρι, τα βαριά χειμωνιάτικα κοσμήματα δίνουν τη θέση τους σε πιο ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα, πολλές φορές στολισμένα με ιδιαίτερα καλοκαιρινά υλικά.

Το καλό είναι ότι πρόκειται για αξεσουάρ που μπορείτε εύκολα να τα φτιάξετε και μόνες σας έτσι ώστε να εξυπηρετούν διπλό σκοπό. Θα βάζουν δηλαδή την απόλυτη καλοκαιρινή νότα στο στιλ σας και παράλληλα θα σας κάνει περήφανες μιας και θα τα έχετε δημιουργήσει μόνες σας.

Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι λίγο κορδόνι ή μια μικρή αλυσίδα (το μήκος το επιλέγετε ανάλογα με το πόσο μακρύ θέλετε να είναι) και μερικά κοχύλια που είτε θα έχετε μαζέψει είτε θα τα αγοράσετε από κάποιο κατάστημα με χάντρες και υλικά για κοσμήματα από όπου θα προμηθευτείτε επίσης και τα κατάλληλα clips για το κούμπωμα - ρωτήστε και θα σας πουν τι θα χρειαστείτε.

Μπορείτε μάλιστα να "παίξετε" με το τελικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας είτε κάτι απόλυτα μίνιμαλ, περνώντας μόνο ένα κοχύλι στο κορδόνι ή την αλυσίδα, είτε πιο statement με το να προσθέσετε περισσότερα. Και φυσικά, μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με το αν το προορίζετε για βραχιόλι ή για κολιέ.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!