Το χρώμα που «δένει» με το λευκό!
Το χρώμα που «δένει» με το λευκό!


Το λευκό χρώμα έχει την τιμητική του το καλοκαίρι μιας και τον χειμώνα δεν το επιλέγουμε τόσο συχνά (αν και είναι μια εξαιρετική επιλογή για κομψά σύνολα) και επίσης ταιριάζει υπέροχα με την ηλιοκαμένη όψη που παίρνει το σώμα μας αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το μαύρισμά μας. Η λογική των white looks είναι μια υπέροχη λύση για να δημιουργούμε καλοκαιρινά σύνολα με έντονα chic vibes μιας και φορεμένο σε total εκδοχή, το λευκό χρώμα αποπνέει μια «καθαρότητα» και μας χαρίζει ένα minimal chic ντύσιμο.

Το μυστικό όμως για να κάνουμε το αποτέλεσμα ακόμα πιο elegant, βρίσκεται και στα αξεσουάρ που επιλέγουμε για να ολοκληρώνουμε τα λευκά σύνολά μας και, αν θέλετε να με ακούσετε, δεν υπάρχει τίποτα που να ταιριάζει περισσότερο με το total white από τα ψάθινα items ή τα κομμάτια σε nude/ταμπά αποχρώσεις.

Εννοείται βέβαια πως με το λευκό ταιριάζουν τα πάντα και αν σας αρέσουν τα πιο έντονα χρώματα όπως το φούξια, το πράσινο, το μπλε κτλ μπορείτε κάλλιστα να τα φορέσετε μαζί, το look σας όμως τότε θα είναι περισσότερο μοντέρνο, ενώ με μπεζ και γήινους τόνους θα δείχνει διαχρονικά chic με μια αίσθηση χαλαρής κομψότητας.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!