Γιατί αντέχουν στο χρόνο τα πυκνά φρύδια;
Γιατί αντέχουν στο χρόνο τα πυκνά φρύδια;


Η Φρίντα Κάλο εκτός από πολύ ξεχωριστή ζωγράφος, αποτελεί και σύμβολο ομορφιάς.

Από την εποχή της Μάρλεν Ντίντριχ και έπειτα οι γυναίκες έβγαλαν τα όλα τους τα απωθημένα στο στυλ, αλλά και το φρύδι τους επίσης. Μετά από μία εποχή «άδειου» σχετικά προσώπου και με τα φρύδια να παίρνουν καμπυλωτή και πολύ λεπτή γραμμή, επιτέλους αλλάζουμε κατεύθυνση.

Το πλούσιο και φυσικό φρύδι κάνει την επανεμφάνισή του!

Κάποιες όμως αντισυμβατικές στο παρελθόν αρνήθηκαν σθεναρά να βγάλουν τα φρύδια τους με αποτέλεσμα να έχουν υιοθετήσει την τάση του πλούσιο φρυδιού πολύ πριν έρθει στη μόδα.

Ποιές είναι όμως οι διάσημες εκπρόσωποι;

Στα 50’s

Στο παρελθόν ήταν σχεδόν απαγορευτικό να έχει μία καθώς πρέπει κυρία παχιά φρύδια, οπότε το λουκ των Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Όντρει Χέπμπορν ήταν κάτι σαν επανάσταση του στυλ για την τότε εποχή.


Στα 80’s η Μπρουκ Σίλντς με τη γαλάζια λίμνη που ήταν ταμάμ για το ρόλο, αλλά και η Μαντόνα που σαν «παρθένα» υποδήλωνε και την αγνότητά της με το πλούσιο μελαχρινό της φρύδι. Όχι με μεγάλη επιτυχία.

Στα 90’s η Τζένιφερ Κόνελι που από τα 18 της δεν έχει πειράξει καθόλου το παχύ και μαύρο φρύδι της που της πάει απίστευτα, αλλά και η Ντένιζ Ρίτσαρντς που ήταν από τις λίγες ξανθιές που υιοθέτησαν το σκουρόχρωμο και πλούσιο φρύδι και τολμούμε να πούμε ότι ήταν και παραμένει με αυτό μία κούκλα.

Στα 00’s κύριοι εκπρόσωποι της τάσης ήταν και είναι ακόμα η  σέξυ Λατίνα Σοφία Βεργκάρα αλλά και η Κίρα Νάιτλι που ενώ έχει ένα λεπτό πρόσωπο τα υποστηρίζει άψογα.

Και φτάνουμε στο σήμερα με την Κάρα Ντελεβίν να κατέχει την πρωτιά των επιμελώς ατημέλητων πυκνών φρυδιών που της πηγαίνουν, με ότι αλλαγή και αν αποφασίσει να κάνει στα μαλλιά της. Ενώ ακολουθούν η 24 ηθοποιός και μοντέλο Λίλυ Κόλλινς, η Εμίλια Κλαρκ του Game of Thrones αλλά και η Λούρδη κόρη της Μαντόνα φανερά επηρεασμένη από τη μητέρα της.

Μπορεί η συγκεκριμένη τάση εκ πρώτης όψεως να μη φαίνεται τρομερά ελκυστική όμως είναι! Και πλέον το πρόσωπο αποκτά χαρακτήρα, επιβλητικότητα και ένα λόγο για να σας θυμούνται όλοι και γιατί όχι να γράψετε ιστορία όπως η διάσημη Μεξικανή ζωγράφος.

Από τις πασαρέλες του Dior στο Παρίσι και την haute couture σειρά του ‘17, στα πιο κοσμικά μέρη παγκοσμίως, τα παχιά φρύδια κάνουν την εμφάνισή τους και μας γλιτώνουν από έξοδα αλλά και πόνο.

Πετάξτε λοιπόν το τσιμπιδάκι και…Viva Mexico!

Extra tip: Βοηθήστε τα φρύδια σας με καστορέλαιο, ένα μολύβι ή μια σκιά στην απόχρωση σας και ένα βουρτσάκι για να βοηθήσετε να γεμίσετε τα τυχόν κενά.

Πηγή: imommy.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!