Ένα καλοκαιρινό,πρωινό μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες μας!
Ένα καλοκαιρινό,πρωινό μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες μας!


Δείτε τι προϊόντα χρειάζεστε και πώς μπορείτε να πετύχετε το look.

Αν κάτι χρειαζόμαστε τους καλοκαιρινούς μήνες για τα πρωινά μας looks, αυτό είναι αναμφισβήτητα το αντηλιακό προσώπου, το οποίο πρέπει να το εφαρμόζουμε με γεναιωδορία και στο λαιμό αλλά και το ντεκολτέ μας.

Από την άλλη δε θέλουμε να βγαίνουμε από το σπίτι μας, να πηγαίνουμε στη δουλειά μας ή και για καφέ με τις φίλες μας χωρίς μακιγιάζ. 

Δείτε λοιπόν ένα εύκολο, πρωινό, γρήγορο μακιγιάζ που συνδυάζει την αντηλιακή προστασία με όλα τα must trends της εποχής.

  • Ξεκινάμε με εφαρμογή αντηλιακού με χρώμα σε όλο το πρόσωπο, λαιμό αλλά και ντεκολτέ. Μια μικρή ποσότητα αρκεί, ενώ το απλώνουμε με τα χέρια, πινέλο ή σφουγγάρι, κάνοντας ακριβώς τις ίδιες ταμποναριστές κινήσεις που κάνουμε για το foundation.
  • Συνεχίζουμε με concealer αν είναι απαραίτητο στην περιοχή των ματιών.
  • Με ένα bronzer χαρίζουμε στο πρόσωπό μας ηλιοκαμένο look. Το εφαρμόζουμε στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στο μέτωπο στις ρίζες των μαλλιών αλλά και στο πηγούνι, σβήνοντάς το προς το λαιμό.
  • Συνεχίζουμε με highlighter στις εσωτερικές κόγχες των ματιών, πάνω στα κόκκαλα των ζυγωματικών και ελάχιστο στη ράχη της μύτης.
  • Δίνουμε ένταση στις βλεφαρίδες με μάσκαρα στις ρίζες.
  • Ολοκληρώνουμε το look με ένα προϊόν lip and cheek, σε απόχρωση της επιλογής μας. Με ταμποναριστές κινήσεις δίνουμε χρώμα στα μήλα αλλά και στα χείλη!

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!