Το μυστικό για τέλεια φρύδια!
Το μυστικό για τέλεια φρύδια!


H θελκτικότητα λέγεται πως βασίζεται στον «Xρυσό Κανόνα», τον μαγικό αριθμό 1,618033… που ορίζει την αρμονία και την ομορφιά στο ανθρώπινο σώμα! Ο αριθμός αυτός απεικονίζεται παγκοσμίως και με το γράμμα φ (προς τιμήν του αρχαίου γλύπτη Φειδία) και έχει απασχολήσει παγκοσμίως όχι μόνο μαθηματικούς, αλλά και βιολόγους, καλλιτέχνες, μουσικούς, ιστορικούς, αρχιτέκτονες, ψυχολόγους ακόμα και μυστικιστές!

Βάσει αυτής της θεωρίας του μαγικού αυτού αριθμού της ομορφιάς φ, έγινε μάλιστα τελευταία μια χαρτογράφηση μέσω υπολογιστή στα πρόσωπα διάσημων προσωπικοτήτων, το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε ότι την αναλογία αυτή πληρούν διασημότητες όπως Kim Kardashian, Rihanna, Emily Ratajkowski, Scarlett Johansson, Jennifer Lawrence, Kate Moss, Kendall Jenner, Marilyn Monroe!

Χρησιμοποιώντας λοιπόν την Χρυσή Αναλογία στα φρύδια, που αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό ενός προσώπου, μπορούμε να βρούμε την ιδανική τους ισορροπία και αναλογία ώστε να έχουμε ένα πρόσωπο όμορφο, αρμονικό και απόλυτα ελκυστικό. Αυτό επιτυγχάνεται βρίσκοντας 6 διαφορετικά σημεία στο φρύδι που ενώνοντάς τα, μας δίνουν το τέλειο σχήμα, αυτό που αναδεικνύει τα μέγιστα τη φυσικά μας ομορφιά!

Με τη συγκεκριμένη μέτρηση, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, αφού αυτή είναι που μας δίνει το τέλειο σχήμα φρυδιών που αντιστοιχεί στο πρόσωπο που κάθε φορά έχουμε μπροστά μας και,  αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για όλους τους Επαγγελματίες στον τομέα της ομορφιάς!

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!