10 τέλεια σχέδια για πεντικιούρ
10 τέλεια σχέδια για πεντικιούρ


Κάθε γυναίκα που ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της λατρεύει το να ψάχνει διαρκώς καινούρια και άκρως εντυπωσιακά σχέδια νυχιών για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνισή της.

Ειδικά όμως τώρα το καλοκαίρι όλες μας θέλουμε τα νύχια των ποδιών μας να είναι εξίσου εντυπωσιακά με το μανικιούρ μας.

Είναι η εποχή που φοράμε ανοιχτά παπούτσια και φαίνονται τα δαχτυλάκια μας, οπότε δε νοείται να μη φροντίζουμε το πεντικιούρ μας και γενικότερα τα πόδια μας.

Εκεί λοιπόν που έχεις αποφασίσει να επισκεφτείς τη nail artist σου για να περιποιηθεί τις σκασμένες φτέρνες σου, αποφασίζεις να φτιάξεις και τα νυχάκια σου, αλλά δεν έχεις κάποια ιδέα για το τι σχέδιο μπορείς να κάνεις. Και κάπου εδώ έρχεται το eDiva.gr για να σε βγάλει από τον κόπο, προτείνοντάς σου υπέροχα nail art για πεντικιούρ!

Ό,τι καλύτερο σα σχέδιο για το pedicure μας είναι σίγουρα κάποιο floral σχέδιο νυχιών και αυτό λόγω του ότι δεν έχουμε όλες μας μεγάλη επιφάνεια στα νύχια από τα πόδια μας, ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε να μας κάνουν κάτι πιο περίπλοκο.

Βέβαια, ούτως ή άλλως, είναι από τα nail designs που αγαπάμε είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι και μπορούμε να παίξουμε με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς και στυλ, ώστε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα.

Από την άλλη πλευρά, μια εξίσου καλή επιλογή για όσες δεν έχουν και πολύ μεγάλη επιφάνεια τα νύχια τους, είναι να επικεντρωθούν σε σχέδια με glitter ή και μεταλλικά βερνίκια νυχιών, τα οποία προσθέτουν αυτομάτως ένα glamorous στοιχείο στο look μας, ακόμη και αν δεν έχουμε κάνει κάποιο εξεζητημένο σχέδιο.

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!