8+1 ιδέες για να φορέσετε σωστά τα denim shorts
8+1 ιδέες για να φορέσετε σωστά τα denim shorts


Δεν είναι νωρίς, αρκεί να τα φορέσουμε με σωστό και chic τρόπο.
Τα τζιν σορτς είναι εκείνα τα κομμάτια που μπορεί να περάσουμε μέρα ολόκληρη φορώντας τα, αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό, πρακτικό και sexy για την καλοκαιρινή περίοδο, το γεγονός όμως ότι είναι τόσο κοντά και casual μπορεί να λειτουργήσει και ως παγίδα. Πρέπει να προσέχουμε πώς θα τα φορέσουμε για να αποφύγουμε το ενδεχόμενο το αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο κολακευτικό ή να φαίνεται προκλητικό.

Οφείλουμε δηλαδή να φοράμε τα denim shorts μας με τέτοιο τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι περισσότερο urban, χωρίς να μοιάζουμε δηλαδή σα να ετοιμαζόμαστε να πάμε βόλτες στα σοκάκια του νησιού (που πολύ θα θέλαμε, αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα).

Το μυστικό λοιπόν είναι να το φοράμε με κομμάτια που ξέρουμε ότι θα δώσουν μία clean αισθητική στο σύνολό μας, σε basic αποχρώσεις κατά προτίμηση. Αποφεύγουμε δηλαδή τα πολύ φανταχτερά tops, φροντίζουμε να μην παραφορτώνουμε το look με περιττά αξεσουάρ και επιλέγουμε τα σωστά παπούτσια που θα μοιάζουν εναρμονισμένα με το casual στιλ που έχουν τα denim shorts μας.

Στην photo gallery μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για να φορέσετε το συγκεκριμένο ρούχο, όχι απαραίτητα με λευκό πουκάμισο δηλαδή, τουλάχιστον όσο ακόμα ο καιρός μας κάνει το χατίρι και παραμένει ηλιόλουστος και ζεστός. Ένα απλό λευκό T-shirt, ένα κλασικό μαύρο μπλουζάκι ή ακόμα και ένα μαύρο cropped top (σε περίπτωση που το σορτσάκι μας είναι ψηλόμεσο) είναι ιδανικές και πολύ εύκολες επιλογές για να φοράμε με τα shorts μας και να έχουμε ένα casual chic αποτέλεσμα που δεν θα δείχνει too much. 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!