5+1 tips για υπέροχα νύχια!
5+1 tips για υπέροχα νύχια!


Γιατί πάντα χρειαζόμαστε μία επιβεβαίωση ή ένα catch up στις γνώσεις που αφορούν τη ρουτίνα ομορφιάς μας.

Αν είσαι φαν του mani-pedi και προτιμάς να περιποιείσαι μόνη σου στο σπίτι τα νύχια σου, τότε τα tips που ακολουθούν σου είναι σίγουρα χρήσιμα! 

1. Μην αποθηκεύεις τα βερνίκια  στο μπάνιο διότι οι συνθήκες που επικρατούν (υπερβολική ζέστη, υγρασία) μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητά τους. Φυλάξέ τα σε σκιερό, δροσερό μέρος με σταθερή θερμοκρασία.
2. Φρόντισε να τα τοποθετείς προσεκτικά ώστε να μη γέρνουν στο πλάι γιατί έτσι το υγρό μετακινείται προς τα πάνω, ξεραίνεται και μετά το καπάκι δεν ανοίγει.
3.  Μη βάφεις τα νύχια σου χωρίς να έχεις περάσει μία βάση προηγουμένως. Εάν παραλείψεις αυτό το βήμα, θα κιτρινίσουν λόγω της απόχρωσης του βερνικιού. Έτσι τα προστατεύεις, ενώ το χρώμα απλώνεται ομοιόμορφα.

4. Αντί να ανακινείς το μπουκάλι για να ανακατευτεί το περιεχόμενο, το ρολάρεις ανάμεσα στις παλάμες σου. Επίσης βάλτο στο ψυγείο για 15’ πριν τη χρήση του βερνικιού για να αποφύγεις τη δημιουργία φυσαλίδων.
5. Για να αφαιρέσεις τις γκλίτερ αποχρώσεις, βάλε ασετόν σε βαμβάκι και απλώσε το πάνω στα νύχια. Στη συνέχεια τυλίξ΄ς τα με αλουμινόχαρτο και περίμενε λίγα λεπτά. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνονται ευκολότερα τα υπολείμματα βερνικιού.
6. Επίλεξε τα κατάλληλα εργαλεία και μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Φρόντισε να έχεις πάντα ένα ξυλάκι ώστε να σπρώχνεις τα πετσάκια, μια καλή λίμα για διόρθωση του σχήματος και άλλη μια που γυαλίζει τα νύχια.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!