Το dress code για τα καλοκαιρινά πάρτι!
Το dress code για τα καλοκαιρινά πάρτι!


Στιλιστικές ιδέες που θα μας κάνουν τις πιο κομψές dancing queens!
Αν έπρεπε να σκεφτούμε ένα από τα πιο ωραία συναισθήματα σε αυτή τη ζωή, νομίζω ένα από αυτά θα ήταν αυτή η ευφορία και η ανεμελιά που μας πιάνει όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Όχι μόνο επειδή τα ρούχα γίνονται πιο ζωηρά, χρωματιστά και ανάλαφρα ή επειδή πλησιάζει η ώρα που θα κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο αλλά και γιατί κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αρχίζουν όλο και περισσότερες προσκλήσεις για εξόδους και για να περάσουμε καλά με τους φίλους μας.

Ένα party σε μια ταράτσα της πόλης όπου θα συναντήσουμε το πιο stylish crowd, μία βραδιά στην αυλή φίλων ή ένα ραντεβού με τις κολλητές στο νέο bar που μόλις άνοιξε… Οι ευκαιρίες για να μπούμε σε party mood από εδώ και στο εξής είναι πολλές και το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτός από ανεβασμένη διάθεση, χρειαζόμαστε να είμαστε και προετοιμασμένες στιλιστικά.

Το outfit

Η εποχή για τα αγαπημένα μας μίνι φορέματα με λίγο πιο έντονα patterns και μοτίβα έχει φτάσει! Συνδυασμένα με ένα ωραίο κιμονό από πάνω, για πιο grande αποτέλεσμα ή με ένα ελαφρύ denim jacket, συνθέτουν ένα σύνολο κατάλληλο για διασκέδαση και χορό. Από την άλλη, αν έχετε μια τάση να μην αποχωρίζεστε το αγαπημένο σας τζιν, μπορείτε άνετα να το φορέσετε με ένα lingerie top από πάνω και ένα kimono με διαφάνειες, για ένα αποτέλεσμα με casual αλλά και sexy χαρακτήρα.

Η τσάντα

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα παπούτσια που θα επιλέξουμε σε μία έξοδό μας, έτσι και η τσάντα μας θέλουμε εκτός από το να μας αρέσει αισθητικά, να είναι και κάπως πρακτική. Ξεχνάμε λοιπόν τα μεγάλα και ογκώδη σχέδια και ποντάρουμε είτε σε μία ωραία crossbody bag είτε σε μία belt bag που φέτος είναι και στη μόδα. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο επίσημο και κομψό, ένα μικρό clutch είναι αυτό που χρειάζεστε προκειμένου να χωρέσετε μέσα τα άκρως απαραίτητα.

Τα αξεσουάρ

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι ο απόλυτος καμβάς για να παίξουμε με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματά μας μιας και επιβάλλουν λίγο περισσότερο μαξιμαλισμό από ότι ο χειμώνας. Φουλάρια στα μαλλιά, ένα μεγάλο statement μενταγιόν στον λαιμό ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα τραβήξουν την προσοχή (φέτος κυριαρχούν τα σχέδια με fringes) γίνονται το κλειδί για να στρέψετε όλη την προσοχή επάνω σας. Αν όμως προτιμάτε κάτι πιο μίνιμαλ μη φοβηθείτε να κάνετε ένα ωραίο layering από διακριτικές αλυσίδες στον λαιμό ή να φορέσετε μερικά λεπτά δαχτυλίδια στο ένα χέρι.

Τα παπούτσια

Το πιο βασικό το αφήσαμε για το τέλος μιας και συνήθως από τα παπούτσια εξαρτάται αν θα γυρίσουμε από το party με ένα χαμόγελο στα χείλη ή μετανιώνοντας την ώρα που αποφασίσαμε να φορέσουμε ψηλοτάκουνα. Ευτυχώς η εποχή που διανύουμε ενδείκνυται για πολλά σχέδια που μπορούν να μας χαρίσουν ύψος χωρίς όμως να υποφέρουμε. Εσπαντρίγιες με λίγο τακούνι σε στιλ πλατφόρμας, γόβες ή πέδιλα με block heels που είναι πιο εύκολα από τα stilettos αλλά και τα all time chic mules που φέτος έχουν κάνει comeback, γίνονται οι σύμμαχοί μας για να γίνουμε… dancing queens της βραδιάς!

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!