Τι παπούτσια σας ταιριάζουν;
Τι παπούτσια σας ταιριάζουν;


Για κάθε fashion lover υπάρχουν και τα ανάλογα παπούτσια!

Αποτελούν το απόλυτο γυναικείο φετίχ και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί καμία μας, έτσι δεν είναι; Τα παπούτσια είναι οι λεπτομέρειες που ολοκληρώνουν τα outfits μας αλλά μας προσφέρουν και την απαραίτητη άνεση όταν πρέπει. Και ανάλογα με το στιλ και τις προτιμήσεις μας, υπάρχει και το εκάστοτε στιλ παπουτσιού για την κάθεμία από εμάς.

Για τις λάτρεις του all time chic

Αν παρακολουθείτε έστω και λίγο τα social media και τα fashion accounts του εξωτερικού, θα έχετε προσέξει ότι όλες μα όλες έχουν αγαπήσει ένα είδος mule που φέρει την πιο chic διχρωμία, αυτή του κρεμ με το μαύρο.

Η αλήθεια είναι πως αυτά που βλέπουμε να προτιμάνε οι περισσότερες στο Instagram και το διεθνές street style φέρουν την υπογραφή του οίκου Chanel, κάτι που τα κάνει ακόμα πιο διαχρονικά και chic. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να επιλέξουμε την ίδια εκδοχή και σε άλλα brands, πολύ πιο οικονομικά αλλά το ίδιο stylish.

Αν θέλετε ύψος αλλά όχι δύσκολα ψηλοτάκουνα

Οι εσπαντρίγιες, τα παπούτσια που λατρεύουν σχεδόν όλες οι γυναίκες - στους άντρες δεν αρέσουν και τόσο αλλά αυτό δεν θα μας απασχολήσει σε αυτό το κείμενο, είναι σίγουρα τα πασπαρτού items που μπορούν να φορεθούν από το ξεκίνημα της μέρας μέχρι αργά το βράδυ και να μας απαλλάξουν από τον πόνο και την ταλαιπωρία του κλασικού τακουνιού.

Αν θέλετε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά

Επειδή παραπάνω ύψος δεν μπορούμε να μας δώσουμε, αυτό που μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε ένα μικρό κολπάκι που κάνει τα πόδια να φαίνονται λίγο πιο μακριά, τουλάχιστον οπτικά. Καλά καταλάβατε, μιλάω για παπούτσια σε μπεζ/ nude αποχρώσεις, οι οποίες προσδίδουν ακριβώς αυτό το εφέ. 

Αν αγαπάτε την άνεση και το πρακτικό στιλ

Αναπόφευκτα τα πιο χαμηλά ή και εντελώς ίσια σχέδια είναι απαραίτητα για την καθημερινότητά μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε και το στιλ μας.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!