4+1 κανόνες για να φορέσουμε σωστά τα floral
4+1 κανόνες για να φορέσουμε σωστά τα floral


Το πιο ανοιξιάτικο μοτίβο έχει μερικούς κανόνες.

Δεν υπάρχει σχέδιο ή design που να φανερώνει περισσότερο ότι μας έχει πιάσει η άνοιξη από τα florals. Το σήμα κατατεθέν της πιο χαρούμενης σεζόν ανυπομονούμε κάθε χρονιά να αρχίσει να μπαίνει και πάλι στα καθημερινά μας looks, αφού και τη διάθεση μας φτιάχνει και δίνει εύκολα χρώμα στο σύνολό μας.

Επειδή όμως πρόκειται για ένα αρκετά έντονο print, είναι καλό να θυμόμαστε ορισμένα tips ως προς το πώς να το φοράμε προκειμένου το αποτέλεσμα να μη δείχνει φορτωμένο.

1) Έαν επιλέξετε florals για το πρωί, καλύτερα να τα συνδυάζετε με μονόχρωμα κομμάτια. Για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις όμως μπορείτε κάλλιστα να τα φορέσετε μαζί με κάποιο άλλο έντονο print.

2) Αν θεωρείτε πως είναι αρκετά εκκεντρική επιλογή για τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε floral κομμάτια σε πιο σκουρόχρωμες όμως αποχρώσεις, να είναι κατά βάση δηλαδή μονόχρωμα με το print να φαίνεται πιο διακριτικά.

3) Πειραματιστείτε επιλέγοντας τη λογική του total look, φορώντας δύο κομμάτια σε αυτό το print. Μπορεί να είναι ένα κοστούμι, μπορεί να είναι ένα παντελόνι με ένα cropped top κτλ.

4) Αποφύγετε τα πολλά κοσμήματα γιατί θα κάνουν το συνολικό σας look να δείχνει αρκετά φορτωμένο. Το ίδιο ισχύει και για αξεσουάρ όπως τα φουλάρια, για παράδειγμα.

5) Για να τα κάνετε πιο κατάλληλα για το γραφείο ή για άλλες επίσημες περιστάσεις, μπορείτε να τα συνδυάσετε με παπούτσια και τσάντες στο κλασικό μαύρο χρώμα, που θα κάνουν την όλη εμφάνιση να δείχνει πιο chic.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!