Πώς μπορείς να δείχνεις κομψή και στη ζέστη;
Πώς μπορείς να δείχνεις κομψή και στη ζέστη;


Η πιο σωστή επιλογή που μπορούμε να κάνουμε είναι μία.

Πάντα τέτοια εποχή όταν ξεκινάει να πιάνει για τα καλά η ζέστη, αυτό που μας απασχολεί είνα πώς θα καταφέρουμε να συνδυάσουμε τις ψηλές θερμοκρασίες με το στιλ.

Γιατί εκτός από το ότι πρέπει να αρχίσουμε να αποχωριζόμαστε αγαπημένα κομμάτια όπως τα εφαρμοστά τζιν παντελόνια ή τα αγαπημένα μας jackets, υπάρχει και η ανάγκη να καμουφλάρουμε όποιο σημείο του σώματός μας μπορεί να μας αγχώνει.

Η πιο σωστή επιλογή που μπορούμε να κάνουμε ώστε να καλύψουμε και τα δύο παραπάνω ζητούμενα δεν είναι άλλη από τα ρούχα σε loose γραμμές. Είτε αυτό θα είναι μια αέρινη παντελόνα, είτε μια πουκαμίσα σε φαρδιά γραμμή ή ένα παντελόνι με flared τελείωμα, τα κομμάτια με πιο χαλαρή εφαρμογή είναι το κλειδί για άνετα σύνολα που και κομψά θα δείχνουν και δεν θα μας ενοχλούν με τη ζέστη.

Επειδή όμως όλες ξέρουμε ότι τα φαρδιά ρούχα συνήθως μας προκαλούν και ένα μεγάλο άγχος καθώς προσθέτουν όγκο στη σιλουέτα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγετε αυτό σε περίπτωση που νομίζετε ότι δεν σας κολακεύουν.

Μια ζώνη στη μέση θα τονίσει τη φιγούρα σας εάν το top σας είναι αρκετά loose και νομίζετε ότι σας προσθέτει από το πλάι ενώ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα σας κάνουν να μη νιώθετε ανασφάλεια με τη φαρδιά παντελόνα σας.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!