7+1 τρόποι να φορέσεις το παντελόνι φόρμας
7+1 τρόποι να φορέσεις το παντελόνι φόρμας


Γιατί τα track pants δεν γνωρίζουν από εποχές... φοριούνται όλο τον χρόνο.

Με τις αδερφές Kardashian να έχουν φέρει και πάλι στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια τα κλασικά παντελόνια φόρμας που φορούσαμε στο γυμνάσιο, συνδυάζοντας τα με sexy lingerie tops και κομψά ψηλοτάκουνα, τα track pants –ειδικά αυτά τα retro με τα κουμπιά που ανοίγουν στο πλάι- είναι talk of the town και αυτή τη σεζόν.

Όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει και η ζέστη δεν είναι αποτρεπτική, υπάρχουν νέοι, «ανοιξιάτικοι» τρόποι να τα βάλεις και την άνοιξη και να δημιουργήσεις urban street outfits. Φοριούνται τόσο με stilettos όσο και με sneakers, με logo T-shirts αλλά και με sexy bustiers και δίνουν μία sporty «εσάνς» σε κάθε σου εμφάνιση.

Τον χειμώνα μπορούσες να τα βάλεις και με oversized πουλόβερ και biker jackets, αλλά τώρα οι συνδυασμοί σου είναι πιο περιορισμένη καθώς δεν πρέπει να «φορτωθείς» με πολλά «βαριά» ρούχα.

Αρκεί το ότι φοράς ένα μακρύ παντελόνι από ένα σχετικά ζεστό ύφασμα, δεν πρέπει να κάνεις πιο «υπερβολικό» το όλο look σου. Δες, λοιπόν, στην παρακάτω γκάλερι 8 ανάλαφρους συνδυασμούς που είναι ό,τι πρέπει για αυτό το διάστημα και κάνε και εσύ εμφανίσεις αντάξιες της Kim, της Kourtney και της Khloe.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!