Οι πιο trendy αποχρώσεις στα μαλλιά
Οι πιο trendy αποχρώσεις στα μαλλιά


Καιρός επιτέλους για την ανανέωση στα μαλλιά που τόσον καιρό θέλουμε να κάνουμε και όλο το αναβάλλουμε...

Σημαντικός παράγοντας στην επιλογή χρώματος μαλλιών το καλοκαίρι είναι το κατά πόσο η επιδερμίδα σου είναι ανοιχτόχρωμη, μεσαία ή σκουρόχρωμη. Ειδικά το το καλοκαίρι, λόγω μαυρίσματος, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις πιο ζεστές ή ανοιχτές αποχρώσεις.

Αν είσαι σε δίλλημα και δεν ξέρεις ακριβώς τι σου ταιριάζει ακολούθησε τα παρακάτω εύκολα tips για να αποφασίσεις:

Αν κλείνεις προς τα σκούρα μαλλιά:
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα
: Προτίμησε κάτι σε σκούρο καστανό. Το μαύρο «σκληρίνει» τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Μέσο δέρμα: Σκούρο καστανό ή και μαύρο χωρίς ίχνος από κόκκινο τόνο γιατί μπορεί να έπειτα ίσως το δέρμα να φαίνεται κιτρινωπό.

Σκούρο δέρμα: Είσαι ότι πρέπει για το μαύρο χρώμα. Μην επιλέξεις απόχρωση με μπλε τόνους γιατί μπορεί να κάνει το δέρμα σου να φαίνεται μελανό.

Αν κλείνεις προς τα κόκκινα μαλλιά:
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα
: Επίλεξε ένα  χάλκινο κόκκινο . Καλό είναι να αποφεύγεις τις πιο σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου.. η αντίθεση με το δέρμα σου δεν θα κολακεύει.

Μέσο δέρμα: Πόνταρε σε καστανοκόκκινα ή μεσαία χάλκινα μαλλιά. Σκούρες ιριδίζουσες αποχρώσεις μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται κιτρινωπό.

Σκούρο δέρμα: Σε κολακεύει το καστανό ή και το πυρόξανθο κόκκινο. Τα πολύ έντονα/ζωηρά κόκκινα μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται μελανό, γι’ αυτό απέφυγε τα,

Αν κλείνεις προς τα ξανθά μαλλιά:
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα
: Η αντίθεση με ένα χρυσό (ντορέ) ξανθό έχει πολύ ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι μπεζ / σαντρέ αποχρώσεις μπορεί να δείξουν το πρόσωπό σου χλωμό, καλύτερα να μην τις επιλέξεις.

Μέσο δέρμα: Ο συνδυασμός ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων του ξανθού είναι ιδανικός.

Σκούρο δέρμα: Καλό είναι να προτιμήσεις πιο σκούρες αποχρώσεις του ξανθού-καραμέλας! Τα πολύ ανοιχτά ξανθά φαίνονται ψεύτικα.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!