Χρήσιμα tips για natural look
Χρήσιμα tips για natural look


Τι προϊόντα χρειαζόμαστε και τι κινήσεις πρέπει να κάνουμε;

Ιδιαίτερα το καλοκαίρι η βάση θέλουμε να δείχνει όσο πιο φυσική γίνεται. Αυτό δε σημαίνει ωστόσο ότι δε θα καλύπτονται ατέλειες και μαύροι κύκλοι. 

Για να πετύχουμε το natural look πρέπει να δουλέψουμε σωστά τα προϊόντα στο πρόσωπό μας και να κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία στο δέρμα, για να στρώσουν και απορροφηθούν καλύτερα. Ποια είναι αυτά και τι προϊόντα χρειαζόμαστε... συνεχίστε την ανάγνωση και θα σας λυθούν όλες σας οι απορίες.

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση δεν είναι απαραίτητη μόνο πρωί και βράδυ, οι makeup artists προτείνουν και πριν το μακιγιάζ. Πριν από κάθε makeup look, καθαρίστε και ενυδατώστε το πρόσωπό σας, με μία ελαφριά κρέμα ή ακόμα και με ένα serum. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα σας θα αναζωογονηθεί και θα πάρει αυτή τη φυσική λάμψη που είναι απαραίτητη.

Primer

Είναι το προϊόν που χρησιμοποιούν όλοι οι makeup artists πριν τη βάση. Το primer προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ και όταν απλώνεται η βάση, αποκτά τέλεια υφή και λαμπερή όψη.

Τρόπος Βαψίματος

Οι κινήσεις και ο τρόπος που θα εφαρμόσουμε το μακιγιάζ στο πρόσωπό  μας είναι σημαντικός. Ξεκινάμε από το κέντρο του προσώπου και συνεχίζουμε με φορά προς τα ζυγωματικά. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στα χείλη, το πηγούνι και το λαιμό. Δουλεύουμε πάντα μικρές ποσότητες, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.


Για λαμπερό αποτέλεσμα 

Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε διαστάσεις στο πρόσωπό μας. Για λαμπερό αποτέλεσμα, shiny όψη δουλεύουμε highlighter, στα σημεία που πέφτει ο ήλιος  μήλα, τόξο φρυδιού, γέφυρα μύτης.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!