Γιατί το λάδι καρύδας είναι απαραίτητο στη βραδινή σας έξοδο;
Γιατί το λάδι καρύδας είναι απαραίτητο στη βραδινή σας έξοδο;


Πώς το χρησιμοποιώ και τι αποτέλεσμα κερδίζω;
Η αλήθεια είναι ότι ο καιρός ακόμα δεν είναι ιδανικός για κοντές φούστες και σορτς, ωστόσο κάποιες-ανάμεσά σας και εγώ- δειλά δειλά λέμε ναι στα κοντά μήκη.

Αφού έχει ξεκινήσει αυτή η περιόδος στο styling λοιπόν, προσωπικά δεν μπορώ να αποχωριστώ το λάδι καρύδας. Είναι το προϊόν που χρησιμοποιώ πάντα μετά το μπάνιο μου, το οποίο απλώνω με ταμποναριστές κινήσεις, σε όλη την επιφάνεια των ποδιών μου. Η ενυδάτωση και η γυαλάδα που προσφέρει στα πόδια μου πραγματικά είναι απίστευτη. Επιπλέον αυτό το άρωμα της καρύδας, με βάζει περισσότερο σε καλοκαιρινό mood.

Δεν ντύνομαι αμέσως, μετά την εφαρμογή του προϊόντος. Αφήνω μερικά λεπτά να περάσουν, για να απορροφηθεί από το δέρμα μου και στη συνέχεια βάζω τα ρούχα μου προκειμένου να αποφύγω τους λεκέδες. 

Αξίζει να σας αναφέρω ότι το λάδι καρύδας το χρησιμοποιώ και στο υπόλοιπο σώμα για ενυδάτωση, αλλά ακόμη και ως καθαριστικό προσώπου. Είναι ένα φυσικό αγαπημένο προϊόν, το οποίο κατά την άποψή μου δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Δεν είναι υπερβολικά λιπαρό και αυτό το κάνει κατάλληλο και για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!